Iværksætterkursus: Økonomi og Marketing

På dette kursus bliver du præsenteret for de forskellige regnskabstyper, momsregistrering og fradrag, samt hvilke værktøjer der kan hjælpe dig med bogholderiet. Derudover bliver du klogere på, hvor du kan markedsføre din virksomhed og hvilke platforme, der er relevante for dig, så du bruger tiden på det, du er bedst til.

Hvem kan deltage?

Iværksætterkursus er et tilbud til alle iværksættere og før-startere i Favrskov Kommune. Det er for dig, der gerne vil have inspiration til start eller udvikling af egen virksomhed – uanset om du er i gang eller går med drømmen om et selvstændigt arbejdsliv.

Hvordan foregår det?

Til Iværksætterkursus starter vi med en præsentation af hvem Favrskov Erhverv er og hvad du som iværksætter kan bruge os til. Herefter giver hver deltager en kort forberedt  “elevator-præsentation” af sig selv og deres virksomhed og ønsker for dagens deltagelse. Efter de korte præsentationer følger oplæg.
Afhængigt af temaet for det enkelte iværksætterkursus kan der være workshops. Dette informeres i tilmeldingsmailen, du modtager.


Iværksætterkurset er en oplagt mulighed for stille spørgsmål om økonomi og marketing, til eksperter på områderne, og samtidig et godt sted at få sparring med andre iværksættere, der står med lignende udfordringer.

Program

  • kl. 15.30: Velkommen
  • kl. 16.00: Økonomi – Få styr på regnskaber og fradrag
  • kl. 17.00: Marketing – Hvor skal du markedsføre dig?
  • kl. 18.00: Tak for i dag!

Oplægsholdere

Louise Poulsen – TipTopTal

Louise er uddannet Revisor (HD)R med mere end 14 års erfaring i branchen. Hun hjælper til dagligt virksomheder og iværksættere med økonomi og forståelsen af virksomhedens regnskabstal, så man altid kan træffe økonomisk velovervejede beslutninger.

Sheila Facius – Facius Media

Sheila er direktør og ejer af Facius Media, og har mange års erfaring med markedsføring fra bl.a. bureau samt hos små og mellemstore virksomheder. I dag sidder hun med sin egen virksomhed, hvor hun både arbejder med den strategiske og operationelle del af markedsføringen for sine kunder.

Deltagelse i Iværksætterkursus koster ikke noget, men kræver tilmelding.
Din tilmelding gælder, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

*Billede fra en tidligere afholdt Iværksætterkursus.

Meld dig gerne ind i den lukkede facebookgruppe for iværksættere og før-startere: Favrskov Iværksætterforum . Vi administrerer, men I leverer.

Dato & lokation

Tilmeld dig

For alle iværksættere og før-startere

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet