Iværksætterkursus: Økonomi for iværksættere

På dette kursus bliver du præsenteret for de forskellige regnskabstyper, momsregistrering og fradrag, samt hvilke værktøjer der kan hjælpe dig med bogholderiet.

Hvem kan deltage?

Favrskov Erhvervs iværksætterkursus er et tilbud til alle iværksættere og før-startere i Favrskov Kommune. Det er for dig, der gerne vil have inspiration til start og udvikling af virksomhed – uanset om du er i gang eller går med drømmen om et selvstændigt arbejdsliv.

Hvordan foregår det?

Til Iværksætterkursus starter vi med en præsentation af hvem Favrskov Erhverv er og hvad du som iværksætter kan bruge os til. Herefter giver hver deltager en kort forberedt  “elevator-præsentation” af sig selv og deres virksomhed og ønsker for dagens deltagelse. Efter de korte præsentationer følger oplæg.
Afhængigt af temaet for det enkelte iværksætterkursus kan der være workshops. Dette informeres i tilmeldingsmailen, du modtager. Ofte har vi økonomi og marketing/salg/kommunikation på programmet, da det er vores erfaring, at det er her flest iværksættere og før-startere ønsker mere viden.

Denne gang er fokus på økonomi, regnskabstyper, fradrag og meget mere. Alt det, der er med til at sikre et godt regnskab og gør at du kommer godt fra start med din kommende eller nye virksomhed. Det bliver formidlet på en let tilgængelig måde, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Program

  • kl. 15.30: Velkommen
  • kl. 16.00: Økonomi ved Louise Poulsen
  • kl. 17.30: Netværk og spørgsmål
  • kl. 18.00: Tak for i dag!

Oplægsholder

Louise Poulsen – TipTopTal

Louise er uddannet Revisor (HD)R med mere end 15 års erfaring i branchen. Hun hjælper til dagligt iværksættere og virksomheder med økonomi og forståelsen af virksomhedens regnskabstal, så man altid kan træffe økonomisk velovervejede beslutninger.

Deltagelse i Iværksætterkursus koster ikke noget, men kræver tilmelding.
Din tilmelding gælder, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

Meld dig gerne ind i den lukkede facebookgruppe for iværksættere og før-startere: Favrskov Iværksætterforum . Vi administrerer, men I leverer.

Dato & lokation

Tilmeld dig

For iværksættere

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet