Ledelsesnetværk om rekruttering og fastholdelse

Vil du deltage i et lokalt netværk, hvor formålet er at give dig tid til ledelse?


I ledelsesnetværket vil vi i fællesskab blive klogere på, hvad effektiv ledelse kan være. Udgangspunktet for møderne er udfordringer i jeres hverdag, som ejerledere. Temaerne har i selv indflydelse på, og vi bidrager med oplægsholdere, der giver jer den ønskede viden. Dette møde sætter fokus på: Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

Rekruttering og Fastholdelse

Det er både vigtigt og svært at finde de rette personer til sit team, for udover at kunne besidde arbejdsopgaverne, skal personen også passe godt ind i teamet og i selve virksomhedens målsætninger og værdier. På dette møde finder vi ud af, hvordan man arbejder strategisk og operationelt med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Vi kommer omkring hele rekrutteringsforløbet, lige fra at finde den rette profil til selve onboarding og herefter fastholdelse af medarbejdere.

Program

  • Velkommen v. Jørgen Schytter
  • Præsentation af McBride
  • Oplæg om rekruttering og fastholdelse
  • Faciliteret drøftelse af aktuelt inden for emnet
  • Netværk og sparring

Om netværksgruppen

Favrskov Erhverv leder mødet og de kommende møder i ledelsesnetværket. Udover aktuelle indlæg kommer vi også til at besøge andre virksomheder. Vi planlægger 4 faste møder for ledelsesnetværket årligt. På de 4 faste møder samles alle deltagere af netværket, og hvis der et emne, man er særligt interesseret i, sætter vi mindre grupper sammen, hvor man fortroligt kan sparre med hinanden efterfølgende.

For at deltage i netværksgruppen kræver det et netværks- eller plusmedlemskab.

Tilmeld dig direkte her på siden, hvis ikke du i forvejen er i ledelsesnetværket.

Dato & lokation

Tilmeld dig

For netværks- og plusmedlemmer

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet