Ledelsesnetværk: Strategisk sparring

Connect Denmark fortæller om deres arbejde med forretningsmæssig og strategisk sparring, gennem SPRINGBOARD®


I ledelsesnetværket vil vi i fællesskab blive klogere på, hvad effektiv ledelse kan være. Udgangspunktet for møderne er udfordringer i jeres hverdag, som ejerledere. Temaerne har i selv indflydelse på, og vi bidrager med oplægsholdere, der giver jer den ønskede viden. Dette møde sætter fokus på: Forretningsmæssig og strategisk sparring.

Connect Denmark

Connect Denmark er en non-profit forening med et landsdækkende erhvervsnetværk af ca. 300+ eksperter. Eksperterne hjælper virksomheder med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring.  Netværket består af kompetente og erfarne eksperter, ledere og nøglemedarbejdere fra både små og store virksomheder, samt organisationer som bl.a. EIFO, COOP, DI, EY, ATEA, KRIFA, Invest in Odense, Beierholm, DantaxLegal, Erhvervshusene, lokale erhvervsråd m.fl.

Kerneaktiviteten hos Connect Denmark er et to timers SPRINGBOARD®, hvor kompetente og erfarne erhvervsfolk, i individuelt tilpassede ekspertpaneler på 6-8 personer, giver sparring og rådgivning på strategiske udfordringer og planer for fremtiden. Sparringen målrettes virksomhedens behov, ønsker og udviklingsstadie, og de får skarp og lærerig sparring, og et værdifuldt netværk til at komme videre.

Program

Program for mødet kommer snarest.

Om netværksgruppen

Favrskov Erhverv leder mødet og de kommende møder i ledelsesnetværket. Udover aktuelle indlæg kommer vi også til at besøge andre virksomheder. Vi planlægger 4 faste møder for ledelsesnetværket årligt. På de 4 faste møder samles alle deltagere af netværket, og hvis der et emne, man er særligt interesseret i, sætter vi mindre grupper sammen, hvor man fortroligt kan sparre med hinanden efterfølgende.

For at deltage i netværksgruppen kræver det et netværks- eller plusmedlemskab.

Tilmeld dig direkte her på siden, hvis ikke du i forvejen er i ledelsesnetværket.

Dato & lokation

Tilmeld dig

For netværks- og plusmedlemmer

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet