Arrangementer

Arrangementer

Vi afholder både åbne arrangementer og åbne netværksmøder, så du herved får god mulighed for at møde andre virksomheder i Favrskov. Arrangementerne indeholder typisk tid til networking. Netværk og kontakter er en værdifuld genvej til udvikling. Arrangementer og netværk er primært rettet til medlemmer med netværkspakker.

Om faglige netværksmøder

Netværksmøderne er åbne møder for medlemmer med netværkspakker. Møder med et TEMA fra en oplægsholder, hvor deltagene efter oplægget inddeles i mindre grupper til præsentation og “brændende spørgsmål” relateret til oplægget. Mødet afslutter i plenum med opsamling. Varighed typisk 1½ time dog max. 2 timer.

Større arrangementer og netværksmøder

Denne form for netværksmøder er åbne møder for medlemmer med netværkspakker. Møder med et aktuelt tema eller en egentlig event. Det kan også være en temadag til belysning af et emne med flere vinkler og flere oplægsholdere. Af hensyn til Covid-19 har disse større netværksmøder ikke været mulige at afholde fysisk siden december måned 2019, hvor cykelrytteren Chris Anker afholdt oplæg på Montra Hotel Sabro. Vi følger nøje udviklingen i takt med reducering af forsamlingsforbuddet.

Generalforsamling

I Favrskov Erhverv afholdes generalforsamling for alle medlemmer inden udgangen af april måned. Der har tidligere været tradition for at byde på et traktement, som dog i 2020 p.g.a. Covid-19 ikke var muligt. Der indkaldes tidligst 4 uger før og senest 2 uger føre generalforsamlingen. Du finder vores vedtæger her

Derfor tilbyder vi vores medlemmer en række forskellige muligheder for at netværke med hinanden.
Ved at dele viden, udfordringer og erfaringer hjælper vi ikke blot hinanden, vi sikrer os også, at der er grobund for nye idéer og for at udvikle os. Samtidig lærer virksomhederne hinanden bedre at kende på kryds og på tværs, og det baner vejen for nye sociale bekendskaber og værdifulde forretningsforbindelser.

Om netværk

Favrskov Erhverv tilbyder forskellige former for netværk. Læs mere om netværk her

Arrangementskalender

Herudover arrangerer vi løbende forskellige events, webinarer, Walk & Talk m.v. Du kan se en oversigt i boksen med “kommende arrangementer” eller læse mere her.

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet