Dato: 01/11/2021
Klokkeslæt: 14:00 - 17:00

Vil du gerne blive HELT klar over hvad vi kan gøre for dig i Favrskov Erhverv?
Kunne du tænke dig at møde os og nogle af vore gode samarbejdspartnere på én gang?

 

Er svaret på de 2 spørgsmål ja? Så sæt kryds i kalenderen.
Du kan nemlig møde os i Hadsten den 1. november, når vi afholder Favrskov Erhvervsmesse

 

                        Tid og sted: 1. november kl. 14-17
                        Hadsten Kulturhus Sløjfen – Lilleåsalen

Hvad skal der ske?
På de to messer får du mulighed for at møde bestyrelse og medarbejdere fra Favrskov Erhverv. Vi fortæller om vores planer for 2022 og om hvordan du har mulighed for, at få indflydelse på din lokale erhvervsforening.
Samtidig møder du vores samarbejdspartnere, som er dem vi ofte sætter i spil for at udvikle din virksomhed og/eller dine medarbejdere.

Hvem kommer?
Du vil derfor, udover at møde os, høre hvilke muligheder du har for at få vejledning, vurdere de forskellige tilbud og evt. lave aftaler med de samarbejdspartnere, du mener kan tilføre værdi til din virksomhed. Og det er det vi ser som en af Favrskov Erhvervs vigtige opgaver, at bringe dig og din virksomhed sammen med mennesker som kan bringe din virksomhed videre.

Nogle af de samarbejdspartnere du kan møde er:

 • Akademikernes A-kasse – Hjælp til rekruttering af højtuddannede medarbejdere fra Akademikernes A-kasses medlemsorganisation med over 280.000 højtuddannede. Bl.a. ingeniører, HR-medarbejdere, arkitekter, kommunikationsmedarbejdere, økonomer, jurister, cand.merc.’ere etc.
 • DAMRC – Forsknings- og udviklingscenter for avancerede produktionsteknologier. bl.a. med mulighed for virksomheder at få direkte assistance til optimering eller problemløsning hos jer.
 • Erhvervshus Midtjylland – Gratis tilbud til alle midtjyske virksomheder, der gerne vil udvikle sig. Uanset om I skal kigge på nye forretningsområder. I gang med grøn omstilling. Ud på nye markeder eller optimere med ny teknologi og digitalisering.
 • Connect DK – Non-profit og landsdækkende erhvervsnetværk, som frivilligt hjælper seriøse iværksættere og virksomheder på vej med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring.
 • DK2020 – klimaplaner for hele Danmark – Favrskov Kommune præsenterer DK2020 indsatsen og hvordan virksomhederne kan gøre brug af og udnytte kommunens deltagelse i projektet.
 • Erhvervsakademi Dania –  En kompetent samarbejdspartner der bl.a. kan hjælpe med praktikanter, medarbejdere med erhvervsfaglig baggrund, efter- og videreuddannelse samt kurser
 • SMUK-projektet. Grøn Omstilling: Få vejledning, projektledelse og kompetenceudvikling for hele din organisation via SMUK-projektet, som er finansieret af Erhvervsfremmebestyrelsen og EU

Hvem der har en stand på messerne bliver markedsført løbende, da der stadig kommer flere til, men de forskellige emner dækker bl.a.:

 • Grøn omstilling
 • Udvikling gennem ansættelser
 • Effektivisering
 • Digitalisering og IT sikkerhed
 • Programmuligheder ved Erhvervshus Midtjylland

Så meld dig til allerede nu og lad os hjælpe dig med at løse nogen af dine udfordringer – det er det vi brænder for.

Hvis du tilmelder dig arrangementet her på siden, slipper du for kø og registrering i døren og kan straks komme ind.
Arrangementet er gratis.

Obs. tilmelding på denne side gælder Erhvervsmessen i Hadsten 1.november:
Ønsker du at deltage i erhvervsmessen i Hammel d. 8. november klik her

Vi ses til Favrskov Erhvervsmesse


Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.