Om netværk

Om netværk

I Favrskov Erhverv netværker vi på forskellig vis. Netværk og arrangementer er typisk til medlemmerne med NETVÆRKSpakkerne. Det er dog muligt at få opgraderet BASISpakken til NETVÆRKSpakken, hvis behovet opstår i løbet af året.

Vi udvikler os bedst i fællesskab – og sammen skaber vi resultater. Derfor er en af Favrskov Erhvervs vigtigste opgaver at stille netværk og rammer til rådighed for alle, der vil skabe relationer, blive klogere og skarpere på at drive sin virksomhed.

 

Faglige netværksmøder

Netværksmøderne er åbne møder med et TEMA fra en oplægsholder, hvor deltagene efter oplægget inddeles i mindre grupper til præsentation og “brændende spørgsmål” relateret til oplægget. Mødet afslutter i plenum med opsamling. Varighed typisk 1½ time dog max. 2 timer.

 

Større netværksmøder

Denne form for netværksmøder er åbne møder med et aktuelt tema eller egentlig event. Det kan også være en temadag til belysning af et emne med flere vinkler og flere oplægsholdere. Af hensyn til Covid-19 har disse større netværksmøder ikke været mulige at afholde fysisk siden december måned 2019, hvor cykelrytteren Chris Anker afholdt oplæg på Montra Hotel Sabro.

 

Klyngenetværk Favrskov

Klyngenetværk er baseret på et tema, branche eller fællesskab med 5-7 virksomheder, som er selvkørende og på skift besøger hinanden med en rød tråd til Favrskov Erhverv. Vi hjælper med opstart og oplæg til at komme godt i gang – bidrager til at skabe det gode match. 

Klyngenetværk er helt nyt her i 2021, hvor “vi asfalterer mens vi kører”. Hold dig opdateret her. Du kan læse mere på Faktablad_Klyngenetværk_Favrskov_15.04.21

Vi forventer opstart fra juni måned 2021, hvor flere virksomheder har tilkendegivet interesser. Allerede i april måned har vi etableret den første klynge, som er et nabofællesskab i Hadbjerg erhverv.

 

Favrskov Forretning Online

E-netværk med egen styregruppe for alle virksomheder i Favrskov, som allerede arbejder med e-handel i hverdagen. Læs mere her

 

Andre netværksmuligheder

Søger du noget specifikt udover ovennævnte, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også at opstarte og drive andre netværk, erfagrupper o.lign. Der findes også Klyngenetværk med viden, brancher m.v. på tværs af kommunegrænser. Vi vil gerne hjælpe dig.

Ring på 8696 7711 eller skriv på info@favrskoverhverv.dk

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet