Nu er sommerferien endegyldigt forbi og vi er alle tilbage i drift.

Igen i år er det ikke “business as usual”, for usikkerheden trænger sig på og derfor bliver en af de vigtigste opgaver for virksomhederne, jer, at holde godt øje med hvordan situationen påvirker netop jeres drift og resultat. Når jeg her skriver noget I helt sikkert godt er klar over, er det fordi vi har muligheder for at hjælpe med opgaven.

Som virksomhed i Favrskov har kommunen sørget for, at du altid kan kontakte os for at drøfte dine muligheder og blive hjulpet med de udfordringer du måtte løbe ind i. 

Er du medlem, afholder vi arrangementer hvor du møder andre og dermed får styrket dit netværk i nærområdet. Synes du at nogen af de netværksgrupper vi opretter er noget for dig, får du mere sparring og markedsføring for dit kontingent. 

Det er derfor du skal holde øje med os hen over efteråret, for i disse dage åbner Rådgiverdatabasen. En særlig mulighed for at profilere din virksomhed som rådgivende, indenfor kommunegrænsen, men også nationalt gennem øget synlighed, hvis det er interessant for dig. 

Og flere og flere netværksgrupper kommer til, når interessen fra jer er der. Det er jo jer vi er her for. Måske har du læst at vi skruer op for aktiviteterne for basismedlemmerne. Det er også en del af strategien, at medlemmerne i Favrskov Erhverv, skal have udbytte af deres kontingent, uanset hvilket de har valgt. Vi er her både for den store produktionsvirksomhed og for den soloselvstændige.

Er du i tvivl om hvilket medlemskab der giver DIG mest værdi, så kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde. 

Vi hjælper gerne.


/Jørgen Schytter

Erhvervschef

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet