Forstår du virksomhedens økonomi godt nok til at skabe vækst?

Beskrivelse

This event has passed.

Forstår du virksomhedens økonomi godt nok til at skabe vækst?

På dette seminar fokuserer vi på de økonomiske detaljer og på, hvordan de påvirker helheden af din forretning. Vi gennemgår elementerne i regnskabet og deres sammenhæng. Vi dykker ned i budgetter og budgetforudsætninger, og vi kigger på, hvordan analyse af de rigtige nøgletal kan skabe værdi for virksomheden. Det bliver lidt nørdet, men vi lover, at den dybe indsigt i din egen forretning bliver penge værd på sigt. Seminarets hovedpunkter:

  • Forstå elementerne i dit regnskab (resultatopgørelse, balance, pengestrømsanalyse, etc.)
  • Skat, moms og indberetninger
  • Budgetter – har du råd til vækst?
  • Nøgletal – skab værdi med intelligent økonomistyring og rapportering
Det er vores hensigt at skabe et inspirerende og tillidsfuldt læringsrum, hvor du opnår økonomisk indsigt i din virksomhed. Du lærer, hvilke nøgletal og parametre du skal holde øje med, og hvordan du bruger dem aktivt i din vækststrategi. Vi lærer dig at stille skarpt på budgettet og sætte mavefornemmelser og overordnede betragtninger på prøve. Seminaret giver dig desuden rammerne til netværk med de øvrige virksomheder og rådgivere, både under og efter forløbet. Seminaret byder på teori og dialog i plenum, men også på gruppearbejder, hvor vi sætter fokus på dine og de øvrige deltageres tal og eventuelle problemstillinger. Det betyder, at du ikke kun skal forholde dig til din egen virksomhed, men også være sparringspartner for de øvrige deltagere. Seminaret afholdes på: Den Jydske Håndværkerskole, Ellemosevej 36, 8370 Hadsten, Auditoriet. Det er gratis for alle at deltage indenfor SMVmålgruppen. Der er et begrænset antal pladser! Sådan tilmelder du dig: Indtast dine data i tilmeldingsboksen. Du modtager en mail som kvittering for, at dine data videresendes til Erhvervshus Midtjylland, som sender den endelige tilmeldingsbekræftelse direkte til dig på mail.   Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Favrskov Erhverv og gennemføres af Beierholm. Seminaret er en del af Program for Virksomhedsudvikling, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.    

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.