Byg en succesfuld startup – webinar

Beskrivelse

This event has passed.

Byg en succesfuld startup – webinar

Byg en succesfuld startup - webinar

Bliv introduceret til de grundlæggende byggeklodser, som skal være på plads, for at du på kort tid kan lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer.

Program:

09.00: Velkommen / v. Palle B. Nielsen, Chefkonsulent i Erhvervshus Midtjylland 09.10: Byg en succesfuld startup / v. Michael Böwadt, Business Accelerator 09.20: Interview med Peter Bæch, CEO og founder af Kanpla / v. Michael Böwadt, Business Accelerator 10.00: Intro til BeyondBeta og spørgsmål / v. Michael Böwadt og Anne Neerup Handlos, Projekt Manager på BeyondBeta 10.20: Afrunding og intro til øvrige tilbud til iværksættere / Palle B. Nielsen, Chefkonsulent i Erhvervshus Midtjylland 10.30: Slut

BeyondBeta

BeyondBeta er et særligt forløb, der er sat i verden for at hjælpe de bedste, danske startups med at skalere hurtigt, og tiltrække de rigtige investorer. Prøv BeyondBeta's pre-accelerator. Et gratis, interaktiv, online platform, der kan hjælpe dig som iværksætter med de mest afgørende aspekter i at bygge din forretning. Læs mere om BeyondBetas Pre-accelerator her.

Tilmelding og praktisk information

Klik på linket i boksen under "detaljer". Webinaret bliver afholdt via TEAMS. Når du tilmelder dig webinaret får du både en bekræftelsesmail og en kalenderinvitation med TEAMS-mødet.
Tilmeldingsfrist den 10. februar kl. 12.00
 
Logoer: Accelerace, EU Socialfond, Erhvervshusene, Danish Design Centre
                     og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
 

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.