Coronasparring – netværksmøde

Beskrivelse

This event has passed.

Coronasparring – netværksmøde

Netværksmøde med Corona-sparring

– med fokus på muligheder, nye markeder m.v.

Med Covid-19 har vi fået en ny virkelighed. Det tyder på, at vi må lære at leve med Covid-19 en rum tid.

Hvordan sætter vi handling mod det nye og ukendte uden at vide mere end, hvad vi ved p.t.?

Eksempelvis følgende områder:
  • Skal jeg kigge efter nye markeder?
  • Kan jeg finde omsætning i den nye virkelighed?
  • Salg – Online salg; B2B eller B2C
  • Skal jeg overveje eksport
På netværksmødet taler vi om, hvilke muligheder der kan være at få i Erhvervshus Midtjylland og andre steder, herunder lokale muligheder i fællesskabet. Du kan stille spørgsmål og få vejledning og sparring videre mod dit næste skridt. Det er også en mulighed til at få åbnet for evt. blinde vinkler – og du bestemmer jo selv, hvad du gør i din business.   Netværksmødet faciliteres af Jørgen og Bente fra Favrskov Erhverv, hvor vi vejleder og giver sparring med fokus på mulighederne i den nye virkelighed.   Der er plads til max. 10 deltagere på netværksmødet. Tilmelding er dog nødvendig. Indtast dine data i tilmeldingsboksen. Du er først tilmeldt, når du modtager en kvitteringsmail. Sidste tilmeldingsfrist er den 9. november 2020 kl. 12. Arrangementet er gratis for alle netværks- og PLUSmedlemmer.   Mød op til et netværks- og sparringsmøde over en kop kaffe/te med brød. Vi har håndsprit og overholder naturligvis gældende Coronaafstand.

Hold dig orienteret om Covid-19 på virksomhedsguiden.dk, som opdateres løbende.   Netværksmødet er med samme indhold som den 9. november 2020 af hensyn til deltagerbegrænsningen på max. 10 deltagere i forsamlinger.

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.