Coronasparring – netværksmøde

Beskrivelse

This event has passed.

Coronasparring – netværksmøde

Covid-19 - hjælpepakker - netværksmøde

Vi sætter fokus på mulighederne i forlængelse af hjælpepakkerne

På netværksmødet får du information om mulighederne i forlængelse af hjælpepakkerne. Vi gennemgår aktuelle regler og evt. lovtekst (p.t. ikke offentliggjort). Vi ser på relevansen, om det hjælper på kort sigt og/eller på lang sigt - og drøfter konsekvenserne heraf generelt. Netværksmødet er et fortroligt rum, og du bestemmer naturligvis selv, hvad du vil dele i dette rum.  Det er også muligt efterfølgende at aftale generel vejledning (lokal virksomhedsservice) 1:1, hvis det er for personligt til at dele.

Vi gennemgår problemstillinger ved manglende omsætning, som eksempelvis:

  • Brancherelaterede problemer i salget – kan omsætningen forventes igen på kort sigt?
  • Likviditetsudfordringen – er det forbigående og hvordan har du det med din bank?
  • Udskudt moms – en hjælp eller et problem?
  • Omkostnings reduktioner i en krisetid – hvad skal der til?
Tilmeld dig mødet, hvor du kan stille spørgsmål om hjælpeforanstaltninger, informationer og hjælpepakker. Mødet faciliteres af Jørgen og Bente fra Favrskov Erhverv.   Der er plads til max. 10 deltagere på netværksmødet. Tilmelding er dog nødvendig. Indtast dine data i tilmeldingsboksen. Du er først tilmeldt, når du modtager en kvitteringsmail. Sidste tilmeldingsfrist er den 1. november 2020 kl. 23.59. Arrangementet er gratis for netværks- og PLUSmedlemmer.   Mød op til et sparringsmøde over en kop kaffe/te med brød. Vi har håndsprit og overholder naturligvis gældende Coronaafstand.

Hold dig orienteret om Covid-19 på virksomhedsguiden.dk, som opdateres løbende. Indholdet er det samme som på virtuelt møde den 3. november 2020.

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.