Coronasparring – virtuelt møde

Beskrivelse

This event has passed.

Coronasparring – virtuelt møde

Covid-19 – hjælpepakker - virtuelt møde

Vi sætter fokus på mulighederne i forlængelse af hjælpepakkerne

På mødet får du information om mulighederne i forlængelse af hjælpepakkerne. Vi gennemgår aktuelle regler og evt. lovtekst (p.t. ikke offentliggjort). Vi ser på relevansen, om det hjælper på kort sigt og/eller lang sigt – og drøfter konsekvenserne generelt. Du bestemmer naturligvis selv, hvad du vil dele.  Det er også muligt at aftale generel vejledning (lokal virksomhedsservice) 1:1

Vi gennemgår problemstillinger ved manglende omsætning, som eksempelvis:

  • Brancherelaterede problemer i salget – kan omsætningen forventes igen på kort sigt?
  • Likviditetsudfordringen – er det forbigående og hvordan har du det med din bank?
  • Udskudt moms – en hjælp eller et problem?
  • Omkostnings reduktioner i en krisetid – hvad skal der til?
Tilmeld dig mødet, hvor du kan stille spørgsmål om hjælpeforanstaltninger, informationer og hjælpepakker. Mødet faciliteres af Jørgen og Bente fra Favrskov Erhverv.   Der er plads til max. 15 deltagere på det virtuelle møde. Tilmelding er dog nødvendig. Indtast dine data i tilmeldingsboksen. Du er først tilmeldt, når du modtager en kvitteringsmail. Sidste tilmeldingsfrist er den 2. november 2020 kl. 12. Arrangementet er gratis for alle medlemmer.   Du får tilsendt linket til Google Meet ca. ½ time før mødet. Indholdet er det samme som på netværksmødet den 2. november 2020.

Hold dig orienteret om Covid-19 på virksomhedsguiden.dk, som opdateres løbende.  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.