Digital facilitering – virtuelt netværksmøde

Beskrivelse

This event has passed.

Digital facilitering – virtuelt netværksmøde

Tema: Digital facilitering

Covid-19 byder nye måder at mødes på virtuelt, som med fordel erstatter fysiske møder med højere effektivitet, tidsbesparelse og miljømæssige besparelser ved nedbringelse af CO2. Virtuelle møder erstatter ikke alle fysiske møder men skal ses som en ny mulighed. Der ER møder, som giver højere udbytte ansigt-til-ansigt. Der er fordele og ulemper forbundet med begge måder at mødes på. Deltag i mødet, få tips til god facilitering og optimér udbyttet af virtuelle møder. Førstehåndsindtrykket er ligesom i det fysiske møde også afgørende på skærmen i dit møde med andre i det virtuelle rum. Her kan du også gøre en forskel overfor dine kunder og andre partnerskaber. Mødet foregår i samarbejde med Østjysk Business Network (OJBN), som er et lokalt netværk. Hidtil har OJBN afholdt fysiske møder på Kulturhuset Sløjfen i Hadsten. På dette virtuelle netværksmøde får vi besøg af Iben Nelson fra Implement Consulting Group. Iben er medforfatter til en helt ny bog "Virtuel Facilitering" - en praktisk guide til at facilitere virtuelle møder, som lige er landet.

Indhold:

  • Velkomst v/Helene Brixen, Østjysk Business Network
  • Programpræsentation
  • Virtuel Facilitering v/oplægsholder Iben Nelson
  • Praktiske tips til teknik og fremtoning på skærm
  • Tips til at skabe engagement i det virtuelle rum
  • Det gode hybridmøde
  • Præsentation af en case
  • Afrunding og afslutning
En case med mulighed for selv at tænke med i dine digitale faciliterings muligheder, som kan blive din ny måde afholde møder på eller bliv skarpere som mødedeltager i det virtuelle rum.

Om det praktiske: 

Målgruppen for netværksmedlemmer og PLUSmedlemmer i Favrskov Erhverv. Tilmelding Indtast dine data i tilmeldingsboksen senest den 3. januar 2021 kl. 23.59. Du er først tilmeldt, når du har modtaget en kvitteringsmail. Deltagelse: Dagen før får du tilsendt et link - lige til at "klikke på".   Vi glæder os til at mødes i det virtuelle rum 😊

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.