Udsat! Fagligt netværksmøde: KompetenceForsyningMidt – Beskæftigelse

Beskrivelse

This event has passed.

Udsat! Fagligt netværksmøde: KompetenceForsyningMidt – Beskæftigelse

Arrangementet er udsat til senere.  

Formål

Præsentation af programmet KompetenceForsyningMidt, som Favrskov Erhverv er en aktiv del af, er det første af i alt tre møder. Dette netværksmøde sætter  fokus på BESKÆFTIGELSE.

Indhold

Mødet faciliteres af Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv, som får besøg af jobkonsulent Dorte Tækker, Jobcenter Favrskov. Her får du præsenteret de mange muligheder til at give dig overblik til at hyre, styrke og fastholde medarbejdere i din virksomhed, som Jobcenter Favrskov sætter i spil. Se evt. vores ultrakorte præsentationsvideo nederst på siden (varighed 24. sek.). Jobcenter Favrskov hjælper dig mere, end du måske aner med bl.a.
  • JobAG - en gratis jobbase for arbejdsgivere
  • Løntilskud & praktikker
  • Opkvalificeringsjob & Integration
samt voksenlærling, fleksjob, småjobs, jobrotation, VITAS m.v. På netværksmødet er der også tid til spørgsmål, erfaringsudveksling og networking i plenum eller grupper, som afhænger af deltagerantallet.
 

Om samarbejdet i KompetenceForsyningMidt, Favrskov

Favrskov Erhverv har valgt at en være aktiv del af KompetenceForsyningMidt, Favrskov - et lokalt samarbejde i en treenighed omfattende UDDANNELSE, ERHVERVSFREMME OG BESKÆFTIGELSE.  Samarbejdet udmynter sig i virksomhedsbesøg hos virksomhederne i Favrskov, som får præsenteret programmet - og hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov med fokus på vækst. Vi har allerede afholdt en række møder i juni måned, og vi er klar til at trække i arbejdstøjet i august henover sensommeren. De 3 netværksmøder er derfor også et tilbud til mindre virksomheder eller øget fokus for større virksomheder. Partnerne i samarbejdet er: Den jydske Haandværkerskole, Aarhus Tech, Randers HF & VUC, Tradium Randers, Erhvervshus Midtjylland, Jobcenter Favrskov samt Favrskov Erhverv. Netværksmøderne kan du deltage i enkeltvis eller samlet med baggrund i dit og virksomhedens behov - og er for netværks- & PLUSmedlemmer.   Læs mere om KompetenceForsyningMidt her Eller læs mere om KompetenceForsyningMidt Favrskov her.
https://youtu.be/KrgLKmm65ko

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.