Fagligt netværksmøde: "Økonomisk vejrudsigt"

Beskrivelse

This event has passed.

Fagligt netværksmøde: "Økonomisk vejrudsigt"

UDSÆTTELSE Covid-19 bølge2 hærger! Vi passer på hinanden og følger anvisningen fra Regeringen, som er varslet p.t.  Hold øje med vores arrangementer her på hjemmesiden, som løbende opdateres. Vi ses!

Vi inviterer i samarbejde med Vestjysk Bank på "Økonomisk vejrudsigt"

Mødet afholdes hos Vestjysk Bank i Hadsten, som får besøg af bankens marketsdirektør Mads Madsen. Vi får bl.a. Vestjysk Bank's bud på Covid-19's betydning erhvervsmæssigt og økonomisk både nationalt og globalt samt forventninger og økonomiske faktorer i spil til det kommende amerikanske valg. 2020 har allerede sat sit præg på et specielt år, hvor vi skriver historie dag-for-dag - og som givetvis bliver husket mange år frem.

  Indhold:
  • Hvordan Vestjysk Bank arbejder med de finansielle markeder i deres investerings løsninger
  • Børspsykologi
  • Covid-19 og hjælpepakker erhvervsmæssigt og økonomisk nationalt men også globalt
  • Økonomiske faktorer i spil til det kommende amerikanske valg
  • Forventninger til afkast i 2020/2021 både for aktier og obligationer
  • Negative renter, inflation og afkastets betydning for formueudviklingen
  • Makroøkonomisk overblik set fra Markets i Vestjysk Bank
  Efter oplægget bliver der mulighed for networking med brændende spørgsmål i mindre grupper relateret til indholdet fra marketsdirektør Mads Madsens oplæg.
  Vi glæder os til at byde på "Økonomisk vejrudsigt".   Arrangementet er for netværksmedlemmer & PLUSmedlemmer.  Tilmelding er nødvendig. Indtast dine data i tilmeldingsboksen. Du er først tilmeldt, når du modtager kvitteringsmail. Sidste tilmeldingsfrist er den 4. oktober 2020 kl. 23.59

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.