Fagligt netværksmøde: Uddannelse – fra KompetenceForsyningMidt

Beskrivelse

This event has passed.

Fagligt netværksmøde: Uddannelse – fra KompetenceForsyningMidt

KompetenceForsyningMidt er en treenighed med beskæftigelse, erhvervsfremme og uddannelse. Mødet har denne gang fokus på UDDANNELSE.

  1. Hvor godt kender du dine medarbejders kompetencer?
  2. Hvad er din fastholdelsesstrategi for dine gode medarbejdere?
  3. Hvad er virksomhedens krav til "morgendagens job"?
  Vi får besøg af erhvervskonsulenterne Bente Hedegaard fra Tradium Randers og Peder Sprechelsen fra Den jydske Haandværkerskole. Her får du aktuelt nyt om uddannelse, kurser og certificeringer m.v., herunder refusioner. Du hører også om muligheder og tilskud til lærlingeuddannelse, voksenlærlinge-uddannelse og efteruddannelse. Giv virksomhedens medarbejdere et kompetenceløft evt. i de stille perioder - en god måde også til at fastholde god arbejdskraft. Klæd både dig og dine medarbejdere på til "morgendagens job" - og gør brug af refusionsmuligheder.   I Favrskov besøger vi p.t. mange virksomheder, hvor vi præsenterer programmet med de tre områder. Det er grundlaget til at sætte fokus på virksomhedens behov, som vi efterfølgende spørger ind til. Det giver en rigtig god snak, hvor flere virksomheder tager flere og/eller nye initiativer - sætter handling bag. Det gælder både som vækstrettet og erhvervsfaglig kompetenceudvikling. Vil du have forandring kræver det en handling. Over tre netværksmøder præsenterer vi hvert område som et tema.   Indhold:
  • Lærlingeuddannelse, voksenlærlinge-uddannelse, refusioner m.v. v/Peder Sprechelsen, Den jydske Haandværkerskole
  • Spørgsmål
  • Efteruddannelse, certificeringer, refusioner m.v. v/Bente Hedegaard, Tradium Randers
  • Spørgsmål
  • Vækstrettet & erhvervsfaglig kompetenceudvikling v/Bente Nørgaard
  • Hvad skal der til?
  • Opsamling, networking & afrunding
  Udnyt de stille perioder til kompetenceudvikling, fasthold dine gode medarbejdere med kompetenceløft og gør brug af de mange tilskud og refusionsmuligheder, som er - det er måske ikke så dyrt, som du går og tænker..   Noget for dig? Arrangementet er for netværks- og PLUSmedlemmer  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.