Favrskov Forretning Online: Kundeservice i en online verden

Beskrivelse

This event has passed.

Favrskov Forretning Online: Kundeservice i en online verden

Favrskov Forretning Online er et gratis netværk for alle der gør forretning online. Det er uanset hvilken slags virksomhed, du kommer fra, eller hvilken stillingsbetegnelse du har. Kom med til en spændende formiddag hvor vi behandler emnet ”Kundeservice i en online verden”. Mødet er til dig, der har ansvaret for kundeservice i en online virksomhed – også gerne på det strategiske plan. Dagens program:

  • På mødet vil vi med foredraget ”Kundeservice i en online-verden” blive inspireret af kommunikationsmanden Poul Guldborg, der er tidligere vært på Rene ord for pengene og informationschef i Salling Group.
  • Poul Guldborg vil formidle sine 10 gyldne regler for god kundeservice og deltagerne på mødet vil med udgangspunkt heri i mindre grupper drøfte, hvad de selv finder vigtigt i netop deres forretning.
  • Repræsentanter fra Webapoteket og Løbeshop.dk vil efter indlægget deltage som ressourcepersoner i grupperne og give korte oplæg til dialogen ud fra egne erfaringer.
  • Vi havde oprindeligt udarbejdet et oplæg med tre bundne temaer til drøftelser i grupperne men blev i dialogen med Poul Guldborg begejstrede for hans meget konkrete og direkte anvendelige bud på god kundeservice, at vi fandt det mere værdifuldt at drøfte dem i grupperne.
  • Vi forventer, at vi nok skal få god anledning til at drøfte de temaer, vi først havde udtænkt senere i forløbet .
  • Glæd dig til en formiddag, hvor du både bliver inspireret og får mulighed for konkret videndeling og erfaringsudveksling om god kundeservice i en onlineverden.
Mødet afholdes hos AB Catering Aarhus A/S på Beta 1, 8382 Hinnerup. Meld dig ind i "Favrskov Forretning Online" Facebook-gruppen her og følg med i alle netværkets aktiviteter. Husk at tilmelde dig hvert netværksmøde her på hjemmesiden, eller via begivenheden på Facebook. Det er gratis for alle at deltage i netværksmøderne. Netværket er finansieret af Favrskov Kommune. Kundeservice Online Du er først tilmeldt, når du har indtastet dine data i tilmeldingsboksen og modtaget en kvittering på mail, eller tilmeldt dig begivenheden i Facebook-gruppen.

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.