God arbejdslyst er mere end en hilsen – virtuelt netværksmøde

Beskrivelse

This event has passed.

God arbejdslyst er mere end en hilsen – virtuelt netværksmøde

God Arbejdslyst er mere end en hilsen

Vi ønsker ofte hinanden "god arbejdslyst", men hvad er god arbejdslyst egentlig?

Om god arbejdslyst?

God arbejdslyst handler i bund og grund om trivsel og motivation. Det gælder i arbejdslivet, i privatlivet, ja, i hele livet. Via forskning på området, er der særligt 7 faktorer i spil, som har betydning for vores arbejdslyst.

Om de 7 faktorer

I denne Corona-tid er vores trivsel særligt blevet udfordret. Medierne opdaterer os løbende på frygt og dét, som ikke virker. Nogle har mistet energi og kører på halv kraft, fordi noget ikke giver mening, andre har mistet motivation og nogle helt arbejdsglæden, fordi samværet med kollegerne for nogle mennesker har den største betydning. De 7 faktorer er: Mening, Mestring, Balance, Ledelse, Medindflydelse, Resultater & Kolleger.

Trivsel betaler sig

Når du har god arbejdslyst og arbejdsglæde, skaber du bedre bundlinje! Skab bedre bundlinje uden brug af "tempoknappen" 👍

Virtuelt netværkskaffe

Vær med i fællesskabet en times tid til virtuelt netværkskaffe med fokus på god arbejdslyst, trivsel og arbejdsglæde, som betaler sig. Vi er forskellige og derfor prioriteres de 7 faktorer forskelligt. Effekten af de 7 faktorer er også forskellig, så kom og bliv klogere på hvad og hvordan det virker over en kop virtuel netværkskaffe.

 
 

Oplægsholder & tovholder: Erhvervschef Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv, som også er certificeret arbejdslystkonsulent.

Indhold

  • Velkomst og programpræsentation
  • Deltagerpræsentation (½ min. pr. deltager)
  • Forventningsafstemning "bordet rundt"
  • Om god arbejdslyst, trivsel og arbejdsglæde
  • 7 knapper til fremdrift
  • Trivsel og arbejdsglæde skaber bedre bundlinje uden brug af "tempoknappen"
  • Opsamling "Bordet rundt"
  • Kl. 16.00 Tak for i dag

Målgruppen

For alle netværks- og PLUSmedlemmer. For medlemmer der overvejer at opgradere basispakken til netværkspakken samt potentielle nye medlemmer.

Om det praktiske

Hvis det er første gang, at du skal deltage på et virtuelt møde eller deltage på en ny platform, bliver du guidet med hands on. Tilmeld dig i tilmeldingsboksen ved at indtaste dine data. Du er først tilmeldt, når du modtager et kvitteringsprint. Inden mødet får du tilsendt en mail med info og et link lige til at “klikke på” – og så er du “på”. Når vi er kommet “på”, tager vi en snak om det praktiske og forløbet, så vi kommer godt i gang. Tilmelding senest den 24. marts kl. 23.59 Ses vi? – spørgsmål bedes rettes til Pernille Juhl på tlf. 8696 7711 eller info@favrskoverhverv.dk  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.