Iværksætter-netværkscafé

Beskrivelse

This event has passed.

Iværksætter-netværkscafé

Iværksætter-netværkscafé for iværksættere på Ågården i Hadsten

Vær med i Iværksætter-netværket med fokus på netværk og deling på tværs med relevante emner fra deltagerne og temaer til vidensdeling. Netværksmøder hjælper dig videre med fremdrift i processen på din iværksætterrejse.

  Dagens program: 
  • Velkomst og programpræsentation
  • Deltagerpræsentation "bordet rundt"
  • Tema: "Kunderelationer" - væksthjulets grønne del
  • Spørgsmål
  • Networking

Du tilmelder dig arrangementet ved at indtaste dine oplysninger i tilmeldingsboksen. Du er først tilmeldt, når du har modtaget en kvitteringsmail. Tilmelding senest tirsdag, den 24. november 2020 kl. 11. Max. 10 deltagere.    

Formålet med netværkscafeerne

Er at klæde dig på til at starte din virksomhed op. Under møderne kan du få faglige input og udveksle erfaringer med andre iværksættere. Som iværksætter har du stor gavn af at skabe netværk og nye kontakter. Du vil møde ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre. Der er plads til engageret at fortælle om din virksomhed – MEN også til at fortælle om de udfordringer, du utvivlsomt møder på din vej som iværksætter.  

Hvem er målgruppen?

Til arrangementet deltager iværksættere med erfaring, som er ved at videreudvikle deres virksomhed, men også iværksættere, der knap nok er kommet i gang – alle kan lære af hinanden!   Du er meget velkommen til at deltage i flere møder – på den måde styrker du også dit eget netværk. Iværksætter-netværkscafé og Iværksættercafé er gratis for iværksætterne i Favrskov. Tilmelding er dog nødvendig - og det gør du under de specifikke arrangementer.

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.