Iværksætteri i praksis -online kursus

Beskrivelse

This event has passed.

Iværksætteri i praksis -online kursus

Online kursus for iværksættere og førstartere

Iværksætteri i praksis med 360 grader er et iværksætterforløb online for iværksættere og førstartere med start af egen virksomhed. Kurset er velegnet som kompetenceløft til at få flere vinkler på din virksomhedsidé med gennemgang af forretningsplan, "Væksthjulet" og "Business Model Canvas" m.m. med undervisning, workshop og mulighed for individuel sparring. Forløbet sker over fire aftener samt afslutning med fysisk eksamenspitch. Kurset afholdes i samarbejde med Erhvervsakademi Dania i Randers.

Kursusforløb

Online undervisning  kl. 18.30-21.00: Tirsdage den 6/4-13/4, 20/4 & 27/4 

Fysisk pitch-eksamen tirsdag, den 4/5 kl. 18.30 – 21.00, som afholdes hos Favrskov Erhverv, Ågården Hadsten

Kursusforløbet afholdes naturligvis under gældende Covid-19-regler.

Info & Tilmelding

Download flyer her: Flyer Iværksætteri i praksis Tilmelding foregår direkte hos Erhvervsakademi Dania - klik på linket i højre side.

Pris

kr. 2.495,00 pr. deltager. Læs om tilskud til kompetenceløft fra Tilskudspuljer-2021-Favrskov - en mulighed for at få kurset betalt her   Giv dig selv et god opstart med et kompetenceløft - har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Pernille Juhl i Favrskov Erhverv på tlf. 8696 7711  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.