Iværksættercafé

Beskrivelse

This event has passed.

Iværksættercafé

Coronasituationen sætter en begrænsning på deltagerantallet, som p.t. er max. 10 i forsamlinger. Når der er udsolgt, så send en mail til info@favrskoverhverv.dk og bliv skrevet på venteliste i tilfælde af afbud. Kom og få sparring på dine virksomhedsplaner og drømme – Favrskov Erhverv har et panel af erfarne rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig. 

Formålet med caféerne

At klæde dig på til at starte din virksomhed op. Under møderne kan du få faglige input fra eksperter og udveksle erfaringer med andre iværksættere. Som iværksætter har du stor gavn af at skabe netværk og nye kontakter. Du vil møde ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre. Der er plads til engageret at fortælle om din virksomhed – MEN også til at fortælle om de udfordringer, du utvivlsomt møder på din vej gennem iværksættertidens forskellige faser. Dagens program - (programændring) På iværksættercaféen vil iværksætterkonsulent, Bente Nørgaard, byde velkommen til og præsentere dagens program. Kl. 15.30  Velkomst v/Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv Kl. 15.35  Programpræsentation Kl. 15.40  Tema: ”På rundtur i væksthjulet” med sparring & networking Kl. 16.40  Panelpræsentation (reduceret panel) Kl. 16.45  Iværksættercafé; sparring 1:1 & networking Kl. 18.00 Tak for i dag  

Hvem er målgruppen?

På Iværksættercaféerne deltager iværksættere med erfaring, som er ved at videreudvikle deres virksomhed, men også iværksættere, der knap nok er kommet i gang – alle kan lære af hinanden! Du er meget velkommen til at deltage i flere møder – på den måde styrker du også dit eget netværk.   Programmet for den 27. maj udsættes til næste IværksætterCafé efter sommerferien: På iværksættercaféen vil iværksætterkonsulent, Bente Nørgaard, byde velkommen til og præsentere dagens program. Kl. 15.30  Velkomst v/Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv Kl. 15.35  Programpræsentation Kl. 15.40  Tema: ”Fra Drøm - til idé - til virkelighed” Kl. 16.10  En iværksætters storytelling med succes, guld- & faldgruber Kl. 16.30  Panelpræsentation Kl. 16.40  Iværksættercafé; sparring 1:1 & networking Kl. 18.00 Tak for i dag Til info består rådgiverpanelet af 12 rådgivere indenfor følgende:
 1. Advokat/ ophavsret
 2. Pengeinstitut
 3. Væktfonden (deltager ad hoc)
 4. Revisor
 5. SKAT (livline – deltager ikke på café)
 6. Forsikring
 7. A-kasse (deltager ad hoc)
 8. Web/ webshop/ It-sikkerhed/ Hosting
 9. Grafisk design
 10. Onlinesynlighed/ sociale medier/ SEO
 11. Salg
 12. Coach/ Sparring/ Netværk

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.