Iværksætter-netværkscafé

Beskrivelse

This event has passed.

Iværksætter-netværkscafé

Formålet med caféerne

Er at klæde dig på til at starte din virksomhed op. Under møderne kan du få faglige input og udveksle erfaringer med andre iværksættere. Som iværksætter har du stor gavn af at skabe netværk og nye kontakter. Du vil møde ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre. Der er plads til engageret at fortælle om din virksomhed – MEN også til at fortælle om de udfordringer, du utvivlsomt møder på din vej som iværksætter. Dagens program Til arrangementet vil iværksætterkonsulent, Bente Nørgaard, byde velkommen til og præsentere dagens program. Kl. 15.30  Velkomst v/Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv Kl. 15.35  Programpræsentation Kl. 15.40  Tema: ”Skab overblik og tryghed: brug tjeklisten til din opstart” Kl. 16.10   En iværksætters storytelling med succes, guld- & faldgruber; v/Cathrine fra "Linje C" Kl. 16.30  Iværksættercafé; sparring 1:1 & networking m/Cathrine & Bente Kl. 18.00 Tak for i dag

Hvem er målgruppen?

Til arrangementet deltager iværksættere med erfaring, som er ved at videreudvikle deres virksomhed, men også iværksættere, der knap nok er kommet i gang – alle kan lære af hinanden!   Du er meget velkommen til at deltage i flere møder – på den måde styrker du også dit eget netværk.   Pladserne er begrænset til 10 deltagere grundet Corona.   Du er tilmeldt, når du har indtastet dine data i tilmeldingsboksen og modtaget en kvittering på mail.    De traditionelle iværksættercaféer starter igen efter sommerferien.

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.