Iværksættercafé

Beskrivelse

This event has passed.

Iværksættercafé

Begrænset deltagerantal

Iværksættercafé for iværksættere i Favrskov på Ågården i Hadsten

Kom og få sparring på dine virksomhedsplaner og drømme. Favrskov Erhverv har et panel af erfarne rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig. 

Formålet med cafeerne

 • Bliv klædt på til opstart af egen virksomhed
 • Få vejledning og faglige input fra eksperter på specifikke områder
 • Mulighed for at udveksle erfaringer med andre iværksættere
Som iværksætter har du stor gavn af at skabe netværk og få nye kontakter. På caféerne møder du ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre. Her er rum til engageret at fortælle om din virksomhed – MEN også til at fortælle om de udfordringer, som du utvivlsomt møder på din rejse gennem de forskellige faser.

Dagens program

Kl. 15.30  Velkomst v/Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv Kl. 15.35  Programpræsentation Kl. 15.40  Tema: ”Om selvledelse på iværksætterrejsen"  v/Bente Nørgaard Kl. 16.10  En iværksætters storytelling med succes, guld- & faldgruber Kl. 16.30  Panelpræsentation Kl. 16.40  Iværksættercafé; sparring 1:1 & networking Kl. 18.00 Tak for i dag  

Målgruppen er

Iværksættere med erfaring, som er ved at videreudvikle deres virksomhed, men også iværksættere, der knap nok er kommet i gang. Alle kan lære af hinanden! Du er meget velkommen til at deltage i flere møder, så du styrker dig selv løbende.   Aktuelt består rådgiverpanelet af 12 rådgivere indenfor følgende områder:
 1. Advokat/ ophavsret
 2. Pengeinstitut
 3. Vækstfonden (deltager ad hoc)
 4. Revisor
 5. Forsikring
 6. A-kasse (deltager ad hoc)
 7. Web/ webshop/ It-sikkerhed/ Hosting
 8. Grafisk design
 9. Onlinesynlighed/ sociale medier/ SEO
 10. Salg
 11. Coach/ Sparring/ Netværk
 12. SKAT (Få 3 livliner)
  Vi tilpasser dog antallet i Rådgiverpanelet i overensstemmelse med deltagerantallet på de enkelte cafeer - og henviser til de øvrige panelrådgivere, når der er behov, så du ikke går hjem"tomhændet". Det skal give mening hele vejen rundt.   Det er gratis for målgruppen at deltage. Tilmeldingen sker via udfyldelse af tilmeldingsboksen med dine oplysninger øverst til højre. Du er først tilmeldt, når du har indtastet dine oplysninger og modtaget en kvitteringsmail.   Max. 10 deltagere. Tilmeldingsfrist den 20. oktober kl. 11.00.    Vær også med i iværksætter-netværkscafeen, hvor vi netværker og deler på tværs af relevante emner og temaer; læs mere her

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.