Iværksættercafé

Beskrivelse

This event has passed.

Iværksættercafé

  Med årsag i den nye nedlukning af 31 kommuner fra statsministeren, som omfatter Favrskov Kommune, aflyser vi Iværksættercafeen den 16. december. Angående nye Iværksættercafeer afventer vi Covid-19-situationen foreløbigt til primo januar.   Kom og få sparring på dine virksomhedsplaner og drømme – Favrskov Erhverv har et panel af erfarne rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig. 

Formålet med caféerne

At klæde dig på til at starte din virksomhed op. Under møderne kan du få faglige input fra eksperter og udveksle erfaringer med andre iværksættere. Som iværksætter har du stor gavn af at skabe netværk og nye kontakter. Du vil møde ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre. Der er plads til engageret at fortælle om din virksomhed – MEN også til at fortælle om de udfordringer, du utvivlsomt møder på din vej gennem iværksættertidens forskellige faser.

Dagens program

Kl. 15.30  Velkomst v/Bente Nørgaard -Programpræsentation -Om Iværksættercafeer i 2021 -Tema: ”Vær din egen chef" Kl. 16.10  "En iværksætters rejse" v/Kim Ngan Mikkelsen Kl. 16.40  Panelrådgiverpræsentation Kl. 16.45  Sparring 1:1 & networking Kl. 18.00 Tak for i dag

Hvem er målgruppen?

På Iværksættercaféerne deltager iværksættere med erfaring, som er ved at videreudvikle deres virksomhed, men også iværksættere, der knap nok er kommet i gang – alle kan lære af hinanden! Du er meget velkommen til at deltage i flere møder – på den måde styrker du også dit eget netværk. Til info består rådgiverpanelet af 12 rådgivere indenfor følgende:
 1. Advokat/ ophavsret
 2. Pengeinstitut
 3. Væktfonden (deltager ad hoc)
 4. Revisor
 5. SKAT (livline – deltager ikke på café)
 6. Forsikring
 7. A-kasse (deltager ad hoc)
 8. Web/ webshop/ It-sikkerhed/ Hosting
 9. Grafisk design
 10. Onlinesynlighed/ sociale medier/ SEO
 11. Salg
 12. Coach/ Sparring/ Netværk

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.