Kend dine finansieringsmuligheder – overvej plan-B – virtuelt møde

Beskrivelse

This event has passed.

Kend dine finansieringsmuligheder – overvej plan-B – virtuelt møde

Kend dine finansieringsmuligheder - overvej plan-B - virtuelt møde

Hvordan ser dine finansieringsmuligheder ud for 2021? Vær på forkant og bliv klogere på dine muligheder som alternativ til at få driftskreditten forhøjet eller bare som brush-up. En overvejelse som din plan-B. På det virtuelle møde får vi besøg af chefkonsulent Palle Brun Nielsen og erhvervskonsulent Michael Lynge Hansen fra Erhvervshus Midtjylland, som vil fortælle om factoring og leasing samt besvare spørgsmål fra deltagerne.

Indhold:

  • Velkomst v/erhvervschef Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv
  • Program- og deltagerpræsentation
  • Velkomst v/chefkonsulent Palle Brun Nielsen, Erhvervshus Midtjylland
  • Hvad er factoring?
  • Fordele og ulemper ved factoring
  • Hvad er leasing?
  • Fordele og ulemper ved leasing
  • Hvad nu, hvis - om plan-B
  • Spørgsmål og debat
  • Afrunding og afslutning v/Bente Nørgaard
Måske tænker du virksomhedspant. Det er et meget relevant spørgsmål, da banken først skal slippe virksomhedspantet - og hvordan klares lige denne sag? Finansieringsbehov kræver forberedelse i god tid, inden du får brug for den nødvendige ekstra likviditet, som skal søges.   Vær med og få svar på dine spørgsmål. Det koster gratis. Opstår der spørgsmål undervejs, som du umiddelbart ikke vil dele, kan vi efterfølgende besvare individuelt. Du bestemmer selv, hvad du vil dele.

Målgruppen

Arrangementet er for alle igangværende virksomheder i Favrskov.  Arrangementet er gratis.

Om det praktiske

Måske er det første gang, at du skal deltage på et virtuelt møde eller deltage på en ny platform. Du bliver guidet med hands on. Tilmeld dig i tilmeldingsboksen ved at indtaste dine data. Du er først tilmeldt, når du modtager et kvitteringsprint. Inden mødet får du tilsendt en mail med info og et link lige til at "klikke på" - og så er du "på". Når vi er kommet "på", tager vi en snak om det praktiske og forløbet, så vi kommer godt i gang. Tilmelding senest den 24. januar kl. 23.59   Ses vi?
Har du spørgsmål, ring til Pernille Juhl tlf. 8696 7711.    

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.