"Et år med Corona – hvad har vi lært?" – virtuelt netværksmøde

Beskrivelse

This event has passed.

"Et år med Corona – hvad har vi lært?" – virtuelt netværksmøde

"Et år med Corona - hvad har vi lært" - virtuelt netværksmøde

Vi ser tilbage på et år, som ingen havde forestillet sig. Hvordan har Corona forandret vores virksomhed eller forretning med konsekvenser på godt og ondt. Uanset om livet går godt eller skidt er der læring - ligesom der er fejl i læring.

Hvad har vi lært?

Vores liv bliver ikke det samme som før. Vi skal lære at leve med Corona for en stund endnu, som vi ikke kender tidsmæssigt. Dog ved vi, at vaccinerne er godt i gang. Corona og nedlukning har også lært os nyt, hvor vi har fundet nye muligheder, arbejdsgange og måder at mødes på virtuelt. Hvad har vi lært - og hvad tager vi med os til morgendagens job?

Sådan kommer vi videre

Vi skal tale om fleksibilitet & forandringsparathed til hjemmearbejdspladser, beskæftigelse, trivsel, møder, salg & e-handel, krav til morgendagens job m.v., hvor vi deler tips og tricks til både sparring og vidensdeling, mens vi gør klar til at genåbne DK i højere grad med de muligheder og risici, som er.

Virtuelt netværkskaffe

Vær med i fællesskabet en times tid til virtuelt netværkskaffe med sparring og vidensdeling på tværs. Del og hør hvad andre virksomheder og forretninger gør - som giver refleksion til nye tanker og handlinger, som bringer dig videre.

 

Vært & tovholder: Erhvervschef Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv

Indhold

  • Velkomst og programpræsentation
  • Deltagerpræsentation (½ min. pr. deltager)
  • Forventningsafstemning "bordet rundt"
  • Læring
  • Fleksibilitet, forandringsparathed & trivsel
  • Krav til morgendagens job
  • Sparring & deling
  • Kl. 16.00 Tak for i dag

Målgruppen

For alle netværks- og PLUSmedlemmer. For medlemmer der overvejer at opgradere basispakken til netværkspakken samt potentielle nye medlemmer.

Om det praktiske

Hvis det er første gang, at du skal deltage på et virtuelt møde eller deltage på en ny platform, bliver du guidet med hands on. Tilmeld dig i tilmeldingsboksen ved at indtaste dine data. Du er først tilmeldt, når du modtager et kvitteringsprint. Inden mødet får du tilsendt en mail med info og et link lige til at “klikke på” – og så er du “på”. Når vi er kommet “på”, tager vi en snak om det praktiske og forløbet, så vi kommer godt i gang. Tilmelding senest den 16. marts kl. 23.59 Ses vi? 😉 – spørgsmål bedes rettes til Pernille Juhl på tlf. 8696 7711 eller info@favrskoverhverv.dk  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.