Optimer salget i din webshop

Beskrivelse

This event has passed.

Optimer salget i din webshop

Har du en veletableret webshop, hvorpå du ønsker at optimere trafik og konvertering? Så har du mulighed for at deltage på et gratis todagesseminar, hvor du får konkrete værktøjer og viden, så du kan optimere salget i din webshop. Seminaret er for dig, der gerne vil optimere trafik og konvertering på din webshop. Første dag arbejder vi med strategi og målsætning for din webshop. Vi dykker ned i områderne mobile first, usability og testværktøjer. Dagen sluttes af med fokus på nyhedsbreve, som skaber salg. På anden dag arbejder vi med optimering af din online synlighed, og hvordan du skaber sammenhæng mellem dine kampagner og SEO. Vi arbejder også med, hvordan linkbuilding kan forbedre dine placeringer. Vi ser på, hvordan en optimal opsætning i din analytics kan give et bedre indblik i resultaterne af dine kampagner. Uanset hvilken platform din e-handelsløsning ligger på i dag, kan du med fordel deltage i seminaret. Seminaret får en meget konkret og praktisk tilgang. Seminaret vil være en vekselvirkning mellem undervisning og mulighed for at arbejde målrettet med din egen virksomhed. Du får indgående kendskab til de områder, vi kommer til at arbejde med, og derfor er erfaringsudvekslingen mellem dig og de andre deltagere et væsentligt element af seminaret. Agenda: Dag 1

  • Strategi og målsætning
  • B2B og B2C salg i en webshop
  • Mobile first
  • Usability
  • Nyhedsbreve
Dag 2
  • Søgeordsoptimering - Valg af søgeord og søgeordsanalyse samt overvågning af indsatser
  • Google Ads
  • Linkbuilding
  • Analytics opsætning og tracking af fx kampagner mv.
Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Favrskov Erhverv og gennemføres af Infoserv. KURSET ER UDSOLGT. Begrænset til i alt 10 personer p.g.a. Corona-situationen. Når du tilmelder dig overføres du til en venteliste, hvis der opstår afbud eller evt. til et kursus senere på året. Se programmet som PDF her.

Tid og sted

Dag 1 28. maj 2020 Kl. 8.30-15.30 Den jydske Håndværkerskole, Lokale A205 Dag 2 16. juni 2020 Kl. 8.30-15.30 Den jydske Håndværkerskole, Akademiet, Lokale M206
Når du tilmelder dig, er du automatisk tilmeldt begge dage.

Pris og målgruppe

Det er gratis at deltage. Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland. Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.
 

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.