Sådan arbejder du strategisk og proaktivt med salg

Beskrivelse

This event has passed.

Sådan arbejder du strategisk og proaktivt med salg

Udgangspunktet for mange virksomheder er, at de har udviklet og tilbyder fantastiske produkter, men har sværere ved at finde de helt rigtige kunder til deres produkter og dermed primært sælger til de kunder, som kontakter dem. Seminaret vil derfor fokusere på det strategiske og proaktive salg – hvordan man får identificeret, valgt, kontaktet og lavet aftaler med de for virksomheden rigtige kunder. Seminaret har primært fokus på salg til virksomheder (B2B). Online salg er endvidere ikke en del af programmet. Der gratis for alle virksomheder  i Favrskov indenfor målgruppen.

Tidspunkt

Tirsdag d. 28. oktober 2020 kl. 9.00-15.00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er den 21. oktober 2020, og der er begrænset antal pladser Tilmeld dig via dette link Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Favrskov Erhverv og gennemføres af Pluss Leadership. Seminaret er en del af Program for Virksomhedsudvikling, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.