Synlighed og salg via sociale platforme

Beskrivelse

This event has passed.

Synlighed og salg via sociale platforme

Seminaret vil give dig viden og idéer til, hvordan du kan skabe synlighed og salg på de sociale platforme. Nøgleordene er synlighed, synlighed og synlighed - på udvalgte sociale platforme. Der vil være fokus på alt det, der allerede fungerer i din online markedsføring, samtidig med at du får nye idéer, du kan prøve af. Salg, konvertering og mersalg vil også være emner på programmet. Du får overblik over, hvordan du kan analysere dine data og være opmærksom på ændringer. Husk, at dine kunder ændrer sig. Hvad der fungerede sidste måned, fungerer måske ikke i den næste. Så eksperimenter, mål og gentag.

Agenda

  • Udarbejdelse af en online strategi
  • Valg af relevante sociale platforme
  • Synlighed, synlighed og synlighed på sociale platforme
  • Opsætning af opslag med link til webshop (salg via sociale platforme)

Udbytte

Du bliver klædt på til at udarbejde en online strategi og udvælge de rette sociale platforme. Du får inspiration til at lave dine egne opslag, som skaber interaktion og salg. Endvidere får du indblik i, hvordan du måler effekten af dine opslag.

Hvem er du

Seminaret er for dig, der har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland. Det er gratis for alle at deltage. Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Favrskov Erhverv og gennemføres af InfoServ. Seminaret er en del af Program for Virksomhedsudvikling, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.   FULDT BOOKET!

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.