Salgsnetværksmøde; SALG på LinkedIn – få værktøjer til "varm canvas"

Beskrivelse

This event has passed.

Salgsnetværksmøde; SALG på LinkedIn – få værktøjer til "varm canvas"

UDSÆTTELSE

Covid-19 bølge2 hærger!

Vi passer på hinanden og følger anvisningen fra Regeringen, som er varslet p.t.  Hold øje med vores arrangementer her på hjemmesiden, som løbende opdateres. Vi ses!   Lær at bruge LinkedIn til salg & mødebooking - LinkedIn for virksomheder Er det svært at sælge - gør det let at købe. Først køber vi mennesker og dernæst produktet eller ydelsen. LinkedIn for virksomheder er et salgsværktøj, som du altid har ved hånden - brug din mobiltelefon. Hvad har du brug for?
  • Branding af din virksomhed
  • Rekruttering
  • Markedsføring
  • Mødebooking
  • Annoncering
  • Salg
Nu har du muligheden for at komme til et inspirerende LinkedIn foredrag, med erhvervscoach Jesper Dalhus. Jesper er certificeret direkte hos LinkedIn som én af få danskere. Udover at undervise i LinkedIn ejer Jesper virksomheden Jemac Kommunikation ApS - som arbejder med salgstræning, rekruttering, lederudvikling og som nævnt LinkedIn. Jesper tager egen medicin; bruger selv LinkedIn aktivt i sin hverdag som et effektivt salgs- og mødebookingsværktøj, og over 1/2 delen af Jesper´s kunder kommer idag via LinkedIn. På mødet kan du forvente at blive inddraget og gå hjem med "rygsækken" fyldt med brugbare værktøjer, lige til at bruge på LinkedIn. Det sker med et glimt i øjet, for humor og positiv indstilling er Jespers tilgang til livet - også i business når vejen går op ad bakke. Relationssalg handler om mennesker - og LinkedIn handler om relationer, så kom og hør om "varm canvas" - og bliv' klædt på til salg med gode tips & råd og godt humør. Mød Jesper på videoen her   Program: Kl. 15.15 Ankomst og tjek in Kl. 15.30 Velkomst og programpræsentation Kl. 15.45 Lær at bruge LinkedIn til salg, indlæg & mødebooking Kl. 16.30 Brændende spørgsmål i grupper Kl. 17.00 Afslutning, sandwich og uformel networking Kl. 17.30 Tak for i dag Forvent at blive inddraget, smil på læben og få brugbare værktøjer lige til at gå i gang med på LinkedIn.. Du kan læse mere om Jesper;  her Arrangementet er for alle netværks- & plusmedlemmer. Tilmelding er nødvendig og senest tirsdag, den 29. september 2020 kl. 23.59. Udfyld tilmeldingsboksen med dine data. Du er først tilmeldt, når du har modtaget kvitteringsmail.  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.