Servicetjek på sygefraværsindsats – med værktøjet HUSET – webinar

Beskrivelse

This event has passed.

Servicetjek på sygefraværsindsats – med værktøjet HUSET – webinar

Tema: Servicetjek på sygefraværsindsats

Arbejdspladser med en effektiv sygefraværsindsats er kendetegnet ved at være solidt funderet i følgende seks temaer:
 1. Ledelse
 2. Ejerskab
 3. Data
 4. Redskaber
 5. Rutiner
 6. Trivsel
Kendetegnet er også en bevidsthed om, hvad disse arbejdspladser GØR, med hvilket formål, deres mål og ressourcer.  På webinaret får du en gennemgang af temaerne med anbefalinger om særlige fokus- og indsatsområder. Du får også en præsentation af værktøjet HUSET, der er Cabis online sygefraværsscreening, og som indeholder alle seks temaer. Formålet med værktøjet HUSET er at skabe dialog om arbejdspladsens sygefraværsindsats samt kortlægge styrker og forbedringsmuligheder i indsatser. Herved skabes et solidt fundament for det videre arbejde.

Få viden om:

 • Hvad der har betydning for en effektiv sygefraværsindsats i din virksomhed
 • Hvordan du nemt og gratis kan give din virksomhed et servicetjek omkring jeres sygefraværsindsats
 • Anvendelse af Cabis online værktøj HUSET til sygefraværsscreening

Program:

 • Velkomst v/ seniorkonsulent Tanya Møller-Kapulitsa, VirksomhedsNetværkCabi
 • Gennemgang af HUSET og de seks temaer v/ seniorkonsulent Dorte Rosendahl Kirkegaard, Cabi
 • Afrunding og spørgsmål v/ seniorkonsulent Tanya Møller-Kapulitsa, VirksomhedsNetværkCabi
Dorte Rosendahl Kirkegaard er seniorkonsulent i Cabi med mange års erfaring indenfor sygefraværsområdet, og hun har selv været med til at udvikle værktøjet HUSET i Cabi. Om Cabi kan vi bl.a. oplyse om den selvejende organisation; et landsdækkende non-profit netværks- og videnshus, som arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Dette gøres  ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet.

Om det praktiske: 

Målgruppen Ledelse, HR, arbejdsmiljøorganisationen og tillidsvalgte uanset størrelse og branche, eller om virksomhed er privat eller offentlig. Vi tilbyder webinaret for netværksmedlemmer og PLUSmedlemmer i Favrskov Erhverv. Tilmelding Info og tilmelding på linket her Deltagelse: Deltagelse er gratis. Du er først tilmeldt, når du har modtaget en kvitteringsmail fra Cabi.  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.