UDSKYDES! Tag hånd om trivslen og opnå bonus på bundlinjen!

Beskrivelse

This event has passed.

UDSKYDES! Tag hånd om trivslen og opnå bonus på bundlinjen!

ARRANGEMENTET UDSKYDES - information om ny dato kommer snarest. Få viden, værktøjer og vejledning til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt dine medarbejdere. Medarbejdere, der er mentalt ovenpå og trives, er produktive medarbejdere. Mens mistrivsel sænker produktiviteten, kvaliteten i opgaveløsningen og kan skade samarbejde og relationer på arbejdspladsen. Seminaret udbydes i samarbejde med Cabi. Cabi er en selvejende institution med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet, og deres mission er at fremme et arbejdsmarked med plads til flere. Målet er at flere kommer i job og uddannelse, trods udfordringer, og at færre må forlade arbejdsmarkedet pga. sygdom, stress, dårligt arbejdsmiljø mm. Udbytte

  • Øget viden om trivsel og mistrivsel
  • Skabt refleksion omkring egen samt organisationens håndtering af trivsel
  • Brugbare værktøjer til at forebygge mistrivsel og håndtere fx sygefravær/stress blandt dine medarbejdere
Sæt trivsel på dagsordenen - det betaler sig! En medarbejder fra Sygedagpengeafdelingen hos Jobcenter Favrskov vil også deltage og svare på de mere lovgivningsmæssige spørgsmål. Lokationen er endnu ikke fastsat - denne kommer snarest. Dette arrangement er gratis for alle medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 295,-  Du er først tilmeldt, når du har indtastet dine data i tilmeldingsboksen og modtaget en kvittering på mail.       

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.