Virtuel Iværksættercafé – workshop

Beskrivelse

This event has passed.

Virtuel Iværksættercafé – workshop

Virtuel Iværksættercafé & workshop

Iværksættercafeen er virtuel, da det fortsat ikke er muligt at mødes fysisk. Covid-19 gør det ikke let at være iværksætter. Også her blæser forandringsvinde, hvor vi må agere forandringsparate. Det er også en kompetence indenfor iværksætteri; at finde det mulige i de begrænsninger, som opstår.

Du får en hjemmeopgave til brug på cafeen

Med baggrund i Rådhusklokkernes bimlen sætter vi startskuddet på 2021 med 2 måneders forsinkelse. Vi satser på en eller anden form for genåbning pr. 1. marts fra statsministeren og sætter fokus på "Vision - mission - retning 2021". Her får du forinden arrangementet tilsendt materiale, som du forbereder til brug på Iværksættercafeen. Vi deler på mødet, hvad vi ønsker at dele. På mødet får vi besøg af grafiker Cathrine Hougaard Sørensen, LinjeC, som er blevet medforfatter på bogen "Oprydningsguiden", som er udgivet i efteråret. Cathrine uddeler guldkorn fra bogen som inspiration til jeres retning-2021, som vi herefter drøfter i plenum til inspiration. En mulighed for at teste, om du er på rette vej med handlingsplanen for resten af året. Der er kun én, som kan afgøre dette - og det er dig. Kom glad 😊   Er du nysgerrig på bogen "Oprydningsguiden", kan du læse mere om bogen her Om grafiker Cathrine Hougaard Sørensen og LinjeC kan du læse her  

Foreløbigt program

 • Velkomst & programpræsentation v/Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv
 • Om Iværksættercafeer og iværksættervejledning 2021
 • Deltagerpræsentation (pitch 1 min. fra hver)
 • "Vision - mission - retning 2021" v/Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv
 • Deling "Bordet rundt"
 • "Ryd op & Taknemmelighed" v/Cathrine Hougaard Sørensen, LinjeC
 • Motivation & Hands on "Bordet rundt"
 • Om Tilskudspuljer 2021 - lokalt i Favrskov
 • Networking
 • Afrunding og afslutning
 • Senest kl. 18 tak for i dag
 

Målgruppen

Målgruppen er førstartere, nye iværksættere og iværksættere som er godt i gang typisk op til 3 år. Det er gratis at deltage -og du må indenfor målgruppen deltage i så mange iværksættercafeer, som du har behov for, da netværk, sparring og deling er en vigtig del af iværksætteri.  

Om det praktiske

Måske er det første gang, at du skal deltage på et virtuelt møde eller deltage på en ny platform. Du bliver guidet med hands on. Tilmeld dig i tilmeldingsboksen ved at indtaste dine data. Du er først tilmeldt, når du modtager et kvitteringsprint. Inden mødet får du tilsendt en mail med info og et link lige til at "klikke på" - og så er du "på". Når vi er kommet "på", tager vi en snak om det praktiske og forløbet, så vi kommer godt i gang. Tilmelding senest den 19. februar kl. 12.00   Ses vi? 😉 - spørgsmål kan rettes til Pernille på tlf. 8696 7711 eller info@favrskoverhverv.dk  

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.