Virtuel netværkskaffe – bevidst nærvær skaber bedre resultater

Beskrivelse

This event has passed.

Virtuel netværkskaffe – bevidst nærvær skaber bedre resultater

Vær bevidst nærværende - netværkskaffe

Netværksmødet tager udgangspunkt i vores bevidsthed om at være inkluderende og nærværende mellem virksomhed og medarbejder. Vi sætter fokus på prioritering og potentiale som modpoler til at skabe bedre resultater til hverdagsbrug over en kop virtuel netværkskaffe. Hvorfor er det vigtigt at prioritere? Kan vi undlade prioriteringen og alligevel opnå det, som vi gerne vil? Bliv klogere på, hvad der virker og hvad der forhindrer os i vores potentiale. Bevidst nærvær skaber bedre resultater - og resultater er en vigtig faktor i trivsel.

Program

  • Velkomst og programpræsentation v/ erhvervschef Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv
  • Kort deltagerpræsentation (½ min. pitch) "bordet rundt"
  • "Kom til stede - find din centrering - bliv mere bevidst nærværende" v/ Linda Callesen, relationel traumeterapeut
  • Hvorfor er prioritering vigtig? - Hvad er potentialerne?
  • Øvelser, tips & tricks til mere fokus
  • Refleksion "bordet rundt"
  • Afrunding v/Bente
  • Kl. 14.00 tak for i dag
  Skab nærvær og dermed bedre resultater i hverdagen i selskab med relationel traumeterapeut Linda Callesen. Deltog du ikke i vores første netværkskaffe møde, så tøv ikke, du kan sagtens være med alligevel. Tag gerne din kollega med. Læs mere om Linda Callesen her  

Om det praktiske

Er det første gang, at du skal deltage på et virtuelt møde eller deltage på en ny platform, bliver du guidet med hands on. Tilmeld dig i tilmeldingsboksen ved at indtaste dine data. Du er først tilmeldt, når du modtager et kvitteringsmail. Inden mødet får du tilsendt en mail med info og et link lige til at “klikke på” – og så er du “på”. Når vi er kommet “på”, tager vi en snak om det praktiske og forløbet, så vi kommer godt i gang.

Tilmelding senest den 24. februar kl. 10.00

Vi ses!
Har du spørgsmål, ring til Pernille Juhl tlf. 8696 7711.

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.