Hvad har vi lært af Corona? Walk & Talk – netværksmøde

Beskrivelse

This event has passed.

Hvad har vi lært af Corona? Walk & Talk – netværksmøde

“Et år med Corona – hvad har vi lært” – Walk & Talk, Lilleåparken, Hadsten

Vi ser tilbage på et år, som ingen havde forestillet sig. Hvordan har Corona forandret vores virksomhed eller forretning med konsekvenser på godt og ondt. Uanset om livet går godt eller skidt er der læring – ligesom der er fejl i læring. Vi går 2 og 2 i en flok med afstand.

Hvad har vi lært?

Vores liv bliver ikke det samme som før. Vi skal lære at leve med Corona for en stund endnu, som vi ikke kender tidsmæssigt. Dog ved vi, at vaccinerne er godt i gang. Corona og nedlukning har også lært os nyt, hvor vi har fundet nye muligheder, arbejdsgange og måder at mødes på virtuelt. Hvad har vi lært – og hvad tager vi med os til morgendagens job?

Sådan kommer vi videre

Vi skal tale om fleksibilitet & forandringsparathed til hjemmearbejdspladser, beskæftigelse, trivsel, møder, salg & e-handel, krav til morgendagens job m.v., hvor vi deler tips og tricks til god sparring, mens vi gør klar til at genåbne DK i højere grad med de muligheder og risici, som er.

Walk & Talk i Lilleåparken, Hadsten

Vær med i fællesskabet en times tid til walk & talk med sparring på tværs. Del og hør hvad andre virksomheder og forretninger gør – som giver refleksion til nye tanker og handlinger, som bringer dig videre.

Vært & tovholder: Erhvervschef Bente Nørgaard, Favrskov Erhverv

Indhold

  • Velkomst og programpræsentation
  • Deltagerpræsentation (½ min. pr. deltager)
  • Holdene sættes og spørgsmål uddeles
  • Walk & Talk (2 og 2) x 4 sæt
  • Afrunding
  • Kl. 10.00 Tak for i dag

Målgruppen

For alle netværks- og PLUSmedlemmer. For medlemmer der overvejer at opgradere basispakken til netværkspakken samt potentielle nye medlemmer.  

Om det praktiske

Der er plads til max. 10 personer hvor vi holder Corona-afstand. GÅmødet foregår i Hadsten ved Lilleåparken. Mødested på P-pladsen ved Ågaarden 97, 8370 Hadsten Tilmeld dig ved at udfylde tilmeldingsboksen til højre. Du er først tilmeldt, når du har modtaget en kvitteringsmail.   Medbring en lille rygtaske eller rygsæk. Inden turen får du udleveret vand, frugt og müslibar til turen.   Husk at der ikke findes “forkert vejr” til Walk & Talk – men masser af  “forkert påklædning” 😉     Tilmelding senest den 13. april kl. 23.59 Ses vi? 😉 – spørgsmål bedes rettes til Pernille Juhl på tlf. 8696 7711 eller info@favrskoverhverv.dk

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.