Webinar – Mangfoldighedsledelse i den moderne organisation

Beskrivelse

This event has passed.

Webinar – Mangfoldighedsledelse i den moderne organisation

Mangfoldighedsledelse i den moderne organisation

Anledningen er "Kvindernes kampdag", hvor du i et eksklusivt webinar møder iværksætter og forretningskvinde, Mia Wagner. I et interview med Iben Larsen, Partner og statsautoriseret revisor hos BDO, deler Mia gode råd, der forhåbentlig kan bidrage til et større fokus på mangfoldighedsledelse og ligestilling ude blandt virksomhederne. Webinaret handler om lederens rolle overfor medarbejdere uanset køn, alder eller personlighed – med forskellige kompetencer i en organisation eller virksomhed? Og naturligvis på denne dag om ligestilling; hvordan kan ledelsen sikre, at der er lige muligheder for alle på arbejdspladsen?

Om Mia Wagner

Mia Wagner er indbegrebet af en moderne kvinde, leder og erhvervsperson. Hun er tidligere partner i et advokatfirma og har også været administrerende direktør for Freeway-koncernen. I november 2020 valgte hun at gå nye veje med stiftelse af Nordic Founders, som hun var med til. En virksomhed, der igennem investeringer, fællesskab og incubatorforløb, arbejder for at skabe større diversitet i dansk iværksætteri.  

Målgruppen

Webinaret er foruden at være en hyldest til den moderne kvindekamp målrettet virksomhedsejere og -ledere, som i dag står over for både muligheder og udfordringer i forbindelse med mangfoldighedsledelse. Måske ser du også TV-udsendelsen "Løvens Hule", hvor Mia Wagner er én af løverne. Mændene må derfor rigtig gerne være med 😉

Info & Tilmelding

Læs mere her Tilmelding foregår direkte hos BDO senest søndag, den 7. marts kl. 12.00 – klik på linket i højre side.

Pris

Webinaret er gratis for alle.  

Webinaret tilbydes i samarbejde med BDO Danmark i Randers.

Du kan læse mere om BDO Danmark her på linket

Tilmelding

Detaljer

Dato:

Tid:

Pris:

Arrangør

Telefon:

Mail:

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.