Iværksættervejledning

Har du brug for individuel vejledning 1:1?

Er du iværksætter i Favrskov, har du mulighed for at få individuel vejledning. Det er en forudsætning, at du som minimum har udarbejdet et udkast til en forretningsplan.

Om vejledning 1:1

Selvom at du endnu ikke er klar til at være iværksætter, har du mulighed for at deltage gratis på iværksætterarrangementer og vores iværksættercafeer.

Hold dig orienteret på www.virksomhedsguiden.dk , hvor du blandt andet kan hente en skabelon til din forretningsplan og mange andre skabeloner, webinarer m.v.

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på tlf. 8696 7711 eller sende en mail til info@favrskoverhverv.dk, hvorefter vi kontakter dig snarest muligt.

Netværk

Har du brug for at netværke med ligesindede, er du også meget velkommen til at deltage på Iværksættercafeerne, så du kan lære de andre at kende. Alle kan lære af hinanden – læs mere om iværksættercaféen her.

På den lukkede facebookgruppe “Favrskov Iværksætterforum”, har du også mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med andre iværksættere og før-startere. Favrskov Erhverv administrerer gruppen, men det er som udgangspunkt medlemmerne selv, der leverer indhold og debat. 

Anmod om medlemskab her

Modtag vores nyhedsmail

Hold dig opdateret om aktuelt nyt i Favrskov Erhverv tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Her får du også arrangementsmails  med invitationer til events og iværksættercaféer. 

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.