Erhvervshus Midtjylland

Hent hjælp på “Virksomhedsguiden”

På virksomhedsguiden.dk finder du mange muligheder for hjælp til din virksomhed. Det gælder alt fra skabeloner, events, webinarer, “Early Warning”, programmer og pakker til støttemuligheder.

Få sparring hos Erhvervshus Midtjylland

Er du i SMV-målgruppen (5-249 medarbejdere) eller iværksættervirksomhed under 3 år, har du mulighed for at få specialiseret vejledning fra en erhvervskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland, når du møder udfordringer, eller har spørgsmål om drift og udvikling af din virksomhed.

Her kan du med fordel tage kontakten via os i Favrskov Erhverv. Når du tager kontakt til os, tager vi stilling til, om det er noget, vi har mulighed for at hjælpe dig med, eller om det giver bedre mening, at hjælpe dig videre til Erhvervshus Midtjylland. Er det tilfældet, så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette erhvervskonsulent, så du får den vejledning, du har brug for.

Du kan læse mere om Erhvevshus Midtjylland her

Grib muligheden for en Fokussparring

Et tiltag eller en vej er ikke bare bedst, fordi det objektivt set er “det rigtige” eller det næste skridt. Det skal virke for netop din virksomhed. Det skal føles rigtigt for jer og passe til jeres strategi og målsætninger. Det er en af vores mest fornemme opgaver ved et “servicetjek” eller en sparring. At komme med et overblik over hvilke muligheder der er og hvad der også kan komme i spil – så det bedst giver mening FOR JER. 

Vi tilbyder en Fokussparring sammen med Erhvervshus Midtjylland. Det betyder, at du kan få besøg både af en erhvervskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland og af Favrskov Erhverv. Få både lokal og specialiseret vejledning på samme møde. Herved får du 4 øjne og 4 ører med til at belyse din udfordring eller problemstilling.

Book en Fokussparring med Jørgen Schytter (Favrskov Erhverv) og vores in-office partner Helle Satake (Erhvervshus Midtjylland), så du kender til de muligheder for sparring og støtte som findes til netop din virksomhed.

Udfyld venligst formularen herunder eller via knappen til højre, så kontakter vi dig snart.
Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 8696 7711

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet