Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kræver det en professionel og dygtig ledelse at styre skibet. Det gælder både i den daglige drift, og når det lange lys skal sættes på. Hvem taler du med herom?

Måske har du allerede en bestyrelse, Advisory Board, mentor eller en god ven som sparringspartner. Uanset om du får sparring fra andre eller ej, tilbyder vi vejledning og sparring til at hjælpe dig på vej på din vækstrejse. Det er vigtigt, at du omgiver dig med de rette personer og kompetencer, som du og din virksomhed har behov for. Her hjælper vi dig som den uvildige sparringspartner med at bringe dine overvejelser i spil. Tanker er bare tanker. Det er handlingen, som skaber forandringen.

Få et gratis helikoptersyn

Tiden er en knap ressource og er begrænset til 24/7/365 til både arbejdslivet, privatlivet og egen tid. Vi oplever, at de fleste virksomheder har rigtig travlt i hverdagen, hvor det ofte er kunderne, som styrer hverdagen. Det er okay for en begrænset periode, men gennem længere tid bliver hverdagen til rutiner og udviklingen går langsomt i stå. Giv dig derfor tid til at se din virksomhed lidt fra oven – om du og dine medarbejdere fortsat har kompetencerne til “morgendagens job”. Udviklingen i samfundet sker hurtigere og hurtigere. Hvordan med GRØN bæredygtighed og cirkulær økonomi, hvor der samfundsmæssigt er sat mål – med verdensmål – og en konsekvens med højere afgifter til de, som ikke spiller på samme hold.

Her kan vi tilbyde en snak med din virksomhed i fokus – og drøfte hvilke muligheder, som vi kan byde ind med af rådgivere og relevante partnerskaber. Denne mulighed tilbyder vi også som SAMbesøg i samarbejde med en erhvervskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland.

Vil du vide mere – kontakt

Favrskov Erhverv på tlf. +45 86967711 eller mail info@favrskoverhverv.dk

4. oktober 2023
For netværks- og plusmedlemmer
11. oktober 2023
For alle virksomheder

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet