Grøn omstilling

Deltag i projekt og se dine muligheder for grøn omstilling

Om projektet

Favrskov Kommunes erhvervsrapport fra 2023, viste at 76% af respondenterne, udtrykte et ønske om at mindske klimaaftrykket. Det vil vi gerne støtte op om.

 

I Favrskov Erhverv vil vi gerne vejlede de lokale virksomheder, så de får et grundlag for at tænke den grønne omstilling ind, både i den operationelle del af virksomheden såvel som den strategiske del. Vi tilbyder derfor at afdække din virksomheds muligheder for grøn omstilling på begge niveauer, med henblik på at give dig et grundigt overblik over de initiativer, du som virksomhedsejer kan handle på. 

 

Den grønne omstilling er i gang, og jo før man får planlagt den grønne omstilling ind i virksomheden, desto bedre er man forberedt og dermed betydeligt mindre udsat for risiko. Deltag i projektet, og få klart defineret og beskrevet mulighederne i din virksomhed.

Interview

For at kunne afdække din virksomheds muligheder for grøn omstilling skal vi vide mere om, hvad din virksomhed arbejder med og hvordan. Det gør vi ved at komme ud på et besøg og foretage et interview ud fra en spørgeramme, du har mulighed for at få tilsendt forud for interviewet. Interviewerne vil bestå af en projektmedarbejder og erhvervschef, Jørgen Schytter.

Rapport

Dine svar fra interviewet danner sammen med den teoretiske og praktiske erfaring, vores projektmedarbejder har, grundlag for en rapport. Rapportens formål er at give dig et klart overblik over de muligheder og skjulte potentialer lige netop din virksomhed har for grøn omstilling. Herfra er det så op til dig at handle på mulighederne, og få dem implementeret i virksomheden.

Begrænset antal deltagere

Projektet starter mandag d. 12. juni og slutter fredag d. 7. juli. 

Da projektet løber over 4 uger, vil der kun være plads til et begrænset antal deltagere. Deltagelse i projektet koster ikke noget for din virksomhed, og er derfor en oplagt chance for at få dannet et grundigt overblik over din virksomheds potentiale for grøn omstilling. 

 

Tilmeldingsfrist fredag d. 23. juni.

Kontakt os for at deltage i projektet

Jørgen Schytter

Erhvervschef

40 45 57 88

js@favrskoverhverv.dk

Winnie Kvist Skriver

Medlems-og marketingkoordinator

86 96 77 11

winnie@favrskoverhverv.dk

Arrangementer

Sideløbende med projektet, afholder vi to arrangementer, der bakker op om tiltaget: Netværksmøde: Leder – kontrollér dine risici og ESG Seminar.

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet