[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Oplever du at:

[icon name=”arrow-right” prefix=”fas”] Du bliver mødt med krav om klimaregnskab eller grøn omstilling fra dine kunder, men er usikker på hvordan og hvor du skal sætte ind?

[icon name=”arrow-right” prefix=”fas”] Du nu (igen) skal ud på messer i udlandet for at møde eksisterende og nye samarbejdspartnere og gerne vil sikre at du griber det smartest an?

[icon name=”arrow-right” prefix=”fas”] At du har brug for sparring til at nå dine kunder online, fordi B2B salget mest foregår netop online (82% jf. analyse fra DI) ?

Der er mange veje at gå og områder der kan sættes fokus på og 2 år med covid-19 og de udfordringer det har givet de fleste virksomheder ift. forandringsparathed og løbende tilpasninger, har ikke gjort overblikket nemmere. Vi ved hvor vigtigt det er, at bruge tiden klogt og vi kan nemt finde på andet der er mere værdifuldt for dig end at lede alle tilbud og muligheder igennem selv, og så måske alligevel være i tvivl, om du har overset noget, der ville passe perfekt til jeres behov.

Et tiltag eller en vej er ikke bare bedst, fordi det objektivt set er “det rigtige” eller det næste skridt. Det skal virke for netop din virksomhed. Det skal føles rigtigt for jer og passe til jeres strategi og målsætninger. Det er en af vores mest fornemme opgaver ved et “servicetjek” eller en vejledning. At komme med et overblik over hvilke muligheder der er og hvad der også kan komme i spil – så det bedst giver mening FOR JER. 

[icon name=”check” prefix=”fas”]  Book en Fokussparring med Jørgen Schytter (Favrskov Erhverv) og vores in-office partner Helle Satake (Erhvervshus Midtjylland),
så du kender til de muligheder for sparring og støtte som findes til netop din virksomhed.

* Du kan også skrive til info@favrskoverhverv.dk og vi vender retur, så vi kan finde en dato der passer dig.

[wpforms id=”17642″]

Servicetjek Helle og Jørgen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet