Iværksættercafé

Bliv SKARP til at drive forretning

Når du har besluttet dig for at drive egen virksomhed, har du en naturlig interesse i at udvikle den. Derfor er der nogle områder, der er vigtige for dig at have styr på. Det kunne fx være, hvordan du finder nye kunder, håndterer dine regnskaber, forsikringer, prissætning og markedsføring.

Om Tilskudspuljer-2021

Favrskov Kommune tilbyder op til kr. 5.000,00 ekskl. moms til kompetenceløft ifølge Tilskudspuljer-2021. Læs mere og ansøg her.

Formålet med Iværksættercafeerne

Du får hjælp til at pitche din forretning og træning i at give din virksomhed en skarp profil. Under møderne kan du få faglige input fra eksperter og udveksle erfaringer med andre iværksættere.

Som iværksætter har du stor gavn af at skabe netværk og nye kontakter. Du vil møde ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre.

Der er plads til engageret at fortælle om din virksomhed – MEN også til at fortælle om de udfordringer, du utvivlsomt møder på din vej gennem iværksættertidens forskellige faser.

Hvem er cafeerne relevant for?

På Iværksættercaféerne deltager iværksættere med erfaring, som er ved at videreudvikle deres virksomhed, men også iværksættere, der knap nok er kommet i gang; førstartere. Alle kan lære af hinanden!

Du er meget velkommen til at deltage i flere møder. Det er gratis. På den måde styrker du også dit eget netværk.

Iværksættercafeerne afholdes fire gange årligt med 1:1 sparring fra revisor, advokat og andre rådgivere. Herudover afholdes to arrangementer med et specifikt tema.

Tilmeldning

Find den næste Iværksættercafé under vores kommende arrangementer og tilmeld dig.

Har du brug for individuel sparring – læs mere her.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret om Iværksætteri i Favrskov – tilmeld dig IværksætterNyt – få tilsendt informationer og invitationer til events her – det er gratis for alle iværksættere i Favrskov

Hold dig opdateret om, hvad der sker i Favrskov Erhverv – tilmeld dig gratis nyhedsbrevet her.

Kommende arrangementer 


11/10/2021 - 22/10/2021 - Hele dagen
Klimauger i Favrskov Kommune01/11/2021 - 14:00 - 17:00
Favrskov Erhvervsmesse i Hammel04/11/2021 - 15:00 - 17:00
Hvordan kommer din virksomhed i pressen?


Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.