For virksomheder

VEJLEDNING

 Hos Favrskov Erhverv tilbyder vi vejledning og sparring til virksomheder med tilknytning til Favrskov Kommune. Det betyder, at selvom du ikke er medlem i Favrskov Erhverv, har du mulighed for at få vejledning under den lokale erhvervsservice. Du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til din virksomheds drift og udvikling. 

Som udgangspunkt vil vejledningen være online, så du kan vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Inden vejledningsmødet, beder vi dig forberede konkrete spørgsmål vedrørende kommunale forhold eller søgning efter leverandør eller rådgiver, som kan hjælpe dig videre med din virksomhed

møde mand kvinde

DIN STIFINDER

Vores mission er at skabe et stærkt erhvervsliv i Favrskov, hvor din virksomhed kan trives og udvikle sig, efter dit ønske. I Favrskov Erhverv, er vi et lille hold med brede faglige kompetencer, men vi ved ikke alt. Derfor har vi mange samarbejdspartnere inden for forskellige brancher, så vi kan pege dig mod de rådgivere eller samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig med at udvikle din forretning. Det kan f.eks. være inden for emner som; Grøn omstilling, Digitalisering, Eksport, Automatisering, og meget mere.

Du kan derfor bruge os som en uvildig stifinder-funktion, hvis du står med en konkret problemstilling, hvor du har brug for specialistviden eller sparring. 

Book et møde, så finder vi frem til den rette samarbejdspartner for dig.

ÅBNE ARRANGEMENTER

Som virksomhed i Favrskov Kommune, har du mulighed for at deltage i enkelte årlige arrangementer, der er åbne for alle virksomheder. Til arrangementerne får du udover viden, også mulighed for at netværke og sparre med andre virksomheder i kommunen.

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet