Medlem

Hvorfor være medlem af Favrskov Erhverv?

Som medlem i Favrskov Erhverv, styrkes din virksomhed gennem stærkt lokalt netværk, faglig opdateret viden, erhvervsaktuelle arrangementer og erhvervspolitisk interessevaretagelse.

Som medlem af Favrskov Erhverv, bakker du op om vores arbejde for virksomhederne i Favrskov, og er derigennem med til at styrke din egen virksomhed. Både direkte og indirekte.

Vi kan hjælpe virksomheder i ALLE brancher – også din.
Læs mere om de forskellige typer medlemskaber, indhold og priser via linket her

Vores logo indeholder ordene; netværk, vejledning og indflydelse.

Det er der en grund til.

Kort om Netværk

Vi arbejder for at du får et stærkt lokalt netværk. Det betyder også, at vi har dig med i vores ”rygsæk”, når vi bevæger os rundt. Netværket kan bl.a. udbygges ved deltagelse i vores arrangementer eller ved at være den virksomhed, vi hiver frem som forslag til samarbejde ved andre, så du kan få nye partnerskaber og muligheder for vækst. Vi ser de gode match.

Kort om Vejledning

Du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til din virksomheds drift og udvikling. Med mange års virksomhedsvejledning i bagagen og bred viden, kan vi hjælpe dig videre på vækstrejsen og kommer gerne forbi til en sparring eller vejledning.

Kort om Indflydelse

Vi arbejder for en attraktiv kommune – som et godt sted at drive virksomhed og et godt sted at arbejde. Det gør vi bl.a. via vores bestyrelse og det erhvervspolitiske arbejde, de særligt står for samt i det daglige med vores samarbejde med Favrskov Kommune om eks. grøn omstilling og arbejdsmarked.

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet