Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S

  1. Tagdækningsvirksomhed
  2. »
  3. Jydsk Tagteknik A/S
Jydsk Tagteknik A/S
Beskrivelse

Totalløsninger du kan regne med

 Jydsk Tagteknik A/S er Danmarks største totalentreprenør inden for tag- og energiløsninger med 170 medarbejdere og 100 servicebiler i hele landet. Vi står for alt, der har med din nye tag- eller energiløsning at gøre fra nedrivning og bortskaffelse til montage og installationsarbejde. Vi udfører kvalitetskontrol på alle vores opgaver og afslutter først opgaven, når du er tilfreds med arbejdet. Vi kalder det en totalløsning, du kan regne med!

Høj kvalitet i alle led

 Når du bestiller et konsulentbesøg hos Jydsk Tagteknik, får du indenfor kort tid besøg af en af vores håndværksuddannede konsulenter, der rådgiver dig om løsninger og materialer og evt. energibesparelser. Herefter udføres arbejdet af vores dygtige håndværkere, der er specialiserede til opgaven. Vi har vores egne faguddannede tømrer, murer og blikkenslagere og vi bruger også ufaglærte medarbejder, der er uddannet efter vores interne standarder om høj ensartet kvalitet. Derfor får du altid den bedst specialiserede håndværker til opgaven.

Danmarks bedste garantier

For at sikre maksimal tryghed for vores kunder er vi medlem af Danmarks bedste og største garantiordninger: Byg Garanti og Håndværkerens Tryghedsgaranti. Herudover får du en række produktspecifikke garantier afhængig af den valgte løsning, og vi samarbejder kun med de største materialeproducenter med de bedste garantier. Det kalder vi sikkerhed for en ordentlig håndværksløsning!

Kontaktinformation
Samsøvej 25
8382 Hinnerup
Danny Kromanne