Leca A/S

Leca A/S

  1. Betonindustri og teglværker
  2. »
  3. Leca A/S
Beskrivelse

Leca Danmark A/S er et Saint-Gobain selskab, som udvikler, producerer og sælger Leca® letklinker – et byggemateriale fremstillet af dansk ler, som ved brænding bliver til små, porøse kugler med en hård overflade. Alene udgør letklinken blot en ekspanderet lerkugle, men kombineres flere, bliver mulighederne utallige, hvad end de skal bruges til blomsterbede, gulvkonstruktioner, veje eller udvikling af dræningsløsninger. Desuden er letklinkerne råvarer for blokke og elementer.

Saint-Gobain, som Leca Danmark A/S er en del af, fremmer bæredygtigt byggeri og udvikler innovative løsninger for nye og renoverede bygninger, der er energieffektive, komfortable, sunde og æstetiske, samtidig med at de beskytter ressourcerne.

At være bæredygtig har længe været en central del af Leca Danmark A/S og Saint-Gobains strategi. Vores produktion er certificeret efter kvalitets- og miljøledelsessystemerne ISO 9001 og ISO 14001. Det betyder blandt andet, at vi gennem brugen af alternative og mere miljøvenlige råvarer og energityper, samt procesoptimering, kontinuerligt søger at forbedre vores produktion og produkter.

Kontaktinformation
Randersvej 75
8940 Nørre Galten
Jakob Knudsen