Favrskov Forretning Online

Netværk med e-handel

For medarbejdere og beslutningstagere i alle virksomheder i Favrskov, der driver hele eller store dele af deres forretning online. Er du en del af en webbaseret virksomhed, der har fokus på e-handel, er Favrskov Forretning Online helt sikkert noget for dig.

Formål

Nøgleordet er vidensdeling. Målet er at skabe udvikling og vækst med e-handel igennem sparring og deling mellem deltagerne, faglige oplæg og kompetenceudvikling. Hensigten er at skabe et lokalt netværk med vidensdeling, erfaringsudveksling og generering af nye ideer til at tage med hjem og sætte handling bag.

Målgruppen

Deltagerne arbejder på forskelligvis med e-handel, som webshops, markedsføring og det praktiske med e-handel. Det forventes, at deltagerne er indstillet på at bidrage med emner og udfordringer, som fylder i hverdagen – være nysgerrige på hinandens e-business. Bidrage til at succeser kan skabes i fællesskab.

Hvem og hvordan

Netværket er opstartet i 2019, og er forlænget til primo 2022, da det ikke har været muligt at afholde fysiske netværksmøder på grund af Covid-19.

Temaer på netværksmøder:

  • Fremtidens e-handel” er afholdt den 17.12.2019
  • Kundeservice online” er afholdt den 26.02.2020
  • Content” – dato kommer senere
  • Kampagnestyring” – dato kommer senere
  • Eksport” – dato kommer senere
  • Joker – Next Step” – dato kommer senere

 

Netværket har en lokal styregruppe. Netværksmøderne faciliteres af Jan Erik Elgaard, Elgaard Mancom evt. suppleret med ekstern foredragsholder og networking. Favrskov Erhverv har rollen som vært og tovholder på den praktiske del. Netværksmøderne afholdes lokalt på virksomhederne i Favrskov. Det er derfor en unik mulighed til at påtage sig rollen som vært og hermed præsentere sin virksomhed eller arbejdsplads. Kontakt Favrskov Erhverv hvis du har lyst til at være vært.

Styregruppen i Favrskov Forretning Online har netop besluttet at genoptage netværksmøderne om e-handel efter sommerferien. 

Vi har brug for lokaler på netværksmødet, har du lyst til at være vært?
Som vært får du muligheden for præsentations-pitch af din virksomhed.

Netværksmøderne beskrives nærmere under fanen “arrangementer”, som løbende ajourføres. Det er også her, at tilmelding finder sted. Se mere her. Husk også at tilmelde dig Nyhedsbrevet, hvis du ikke allerede er modtager. Her bliver netværksmøderne også præsenteret.

Netværket er gratis for alle virksomheder i Favrskov indenfor målgruppen – og finansieret af Favrskov Kommune.

Kontakt & spørgsmål

Favrskov Erhverv på tlf. +45 86967711,
eller mail info@favrskoverhverv.dk

Vær med i fællesskabet af Favrskov Forretning Online på Facebook. Tilmeld dig her.

Kommende arrangementer


06/12/2021 - 16:00 - 18:00
Invitation til Anlægskonference 2021
InSide, Hammel


25/01/2022 - 15:00 - 17:30
Netværksmøde for netværks- og plusmedlemmer27/01/2022 - 15:00 - 17:30
Iværksættercafé
Favrskov Erhverv, Hadsten

 

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.