Plusmedlem

PLUSMEDLEM

Plusmedlemskabet er for virksomheder, der vil have fuldt udbytte af foreningens tilbud og fuld promovering. Som plusmedlem kan du deltage i alle arrangementer, samt deltage flere personer fra virksomheden til arrangementerne. Det giver dig mulighed for at sende de medarbejdere afsted, der har brug for viden og netværk om et specifikt emne. 

Du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til din virksomheds drift og udvikling. Med mange års virksomhedsvejledning i bagagen og bred viden, kan vi hjælpe dig videre.

PLUS

7.900 kr.

Plusmedlemskabet giver mulighed for at sende flere deltagere til alle møder, så dem der har brug for viden og netværk i virksomheden, kan sendes til arrangementer og netværksmøder. Som plusmedlem bliver du profileret i vores medlemsoversigt, samt på Favrskov Erhvervs forside. Udover logo, virksomhedsnavn, kontaktoplysninger og link til hjemmeside, får du også som plusmedlem en profilside med en virksomhedsbeskrivelse på medlemsoversigten. 

Derudover kommer du som plusmedlem i rådgiverdatabasen, hvor nye kunder både i og udenfor Favrskov lettere kan finde din virksomhed. Vi promovere efter “Favrskov Først”, og skaber gerne forbindelser til relevante samarbejdspartnere. 

TILMELDINGSFORMULAR

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet