Erhvervshus Midtjylland

Hent hjælp på “Virksomhedsguiden”

virksomhedsguiden.dk finder du mange muligheder for hjælp til din virksomhed. Det gælder alt fra skabeloner, events, webinarer, “Early Warning”, hjælpepakker til Covid-19, programmer og pakker til støttemuligheder.

 

Få sparring hos Erhvervshus Midtjylland

Er du i SMV-målgruppen (5-249 medarbejdere) eller iværksættervirksomhed under 3 år, har du mulighed for at få specialiseret vejledning fra en erhvevskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland, når du møder udfordringer, eller har spørgsmål om drift og udvikling af din virksomhed.

Her kan du med fordel tage kontakten via os i Favrskov Erhverv. Når du tager kontakt til os, tager vi stilling til, om det er noget, vi har mulighed for at hjælpe dig med, eller om det giver bedre mening, at hjælpe dig videre til Erhvervshus Midtjylland. Er det tilfældet, så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette erhvervskonsulent, så du får den vejledning, du har brug for.

Du kan læse mere om Erhvevshus Midtjylland her

 

Om SAMbesøg

Vi tilbyder SAMbesøg sammen med vores partnerskaber. Det betyder, at du kan få besøg både af en erhvervskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland og af Favrskov Erhverv. Få både lokal og specialiseret vejledning på samme møde. Herved får du 4 øjne og 4 ører med til at belyse din udfordring eller problemstilling. Flere virksomheder gør brug af SAMbesøg, så hold dig ikke tilbage fra at gøre brug af denne unikke mulighed.

 

Book et SAMbesøg

Har du allerede booket et møde med Erhvervshus Midtjylland, deltager vi gerne, så vidt det er muligt. Du kan også lade Favrskov Erhverv arrangere SAMbesøget, så kontakter vi dig for at høre mere  og aftale nærmere. Udfyld venligst formularen herunder, så kontakter vi dig snart. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 8696 7711

 

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.